Slik søker du etter navn og telefonnumre

Slik søker du etter navn og telefonnumre


I denne informasjonsalderen, er det skremmende hvor lett det er å spore opp noen telefonnummer, kriminell historie og adresse. Men noen ganger er det fint å få kontakt med en gammel venn eller bruke en omvendt telefonnummer look-up for å finne ut hvem som ringer deg. Begge disse oppgavene er utført med en enkel Internett-søk.

Bruksanvisning

1 Gå til en telefon katalog nettsted som Anywho og søke etter en persons telefonnummer med navn eller bruke omvendt oppslag for å bruke et telefonnummer for å finne ut sin eier. Når du har lagt inn informasjonen, traff på søk og Anywho vil utføre søket.

2 Få navn eller nummer for gratis gjennom Anywho. Mange ganger Anywho kan ikke finne den informasjonen du leter etter, og du må bruke en Intelius, en mer grundig søkemotor som Anywho vil koble deg til.

3 Tast inn navnet eller telefonnummeret på Intelius hjemmeside. Sin søkemotor vil sjekke offentlige registre, inkludert rettsboken, endring av adresse poster, verktøyet poster og eiendom poster for å finne telefonnummeret du leter etter.

4 Klikk på "Get the Report" linken og du vil få muligheten til å betale for en full rapport som inneholder en adresse og telefonnummer.