Slik søker Nyheter Gruppe Archives

Slik søker Nyheter Gruppe Archives


Nyhetsgrupper har fått mye enklere å søke etter sin storhetstid på midten av 1990-tallet. Når nyhetsgrupper var til Internett hvilke blogger er nå - mye besøkt elektroniske møterom for bestemte fag. Søk ble gjort med uforståelige og ineffektiv programvare. For om det siste tiåret, men har søkemotorer utviklet stedsspesifikke operatører, noe som gjør gjenfinning av informasjon fra arkiverte nyhetsgrupper en rask og smertefri oppgave som krever et minimum av datakunnskaper.

Bruksanvisning

1 Skriv inn ordene du leter etter i søkemotoren.

2 Bruk samme søkemotor som nyhetsgruppen nettstedet, hvis det er mulig. For eksempel, hvis din nyhetsgruppe hjemmeside har et Google-søk form, bruke Google som søkemotor.

3 Begrens søket til nyhetsgruppen nettstedet. For eksempel, hvis din nyhetsgruppe har et web-adressen group.website.com, kan du legge uttrykket "site:. * Website.com" til søket.

4 Forbedre søket ved å legge datoperioder og andre boolsk operator, som NEAR, AND, OR og NOT. Datoer kan begrenses med søkemotorer.

5 E-post til administratoren av nyhetsgruppen hvis du kan og be om hjelp til å finne arkiverte innlegg som kanskje ikke er tilgjengelig på nettet.