Slik Sync Microsoft Outlook 2007 til Novell Groupwise 7.0

Selv om Microsoft Outlook 2007 brukes ofte med en Exchange-server, kan du også bruke den til å synkronisere med en Groupwise e-post server. Groupwise er et produkt fra Novell, og det er en virksomhet til å lagre flere e-postklienter innbokser. Outlook 2007-programvaren trenger konfigurasjon for å koble til Novell Groupwise-serveren. Etter konfigurasjonen, kan du sende og motta e-post fra nettverksserver.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook 2007. konfigurasjonsveiviseren oppstart åpnes, blir bedt om å sette opp programvaren med en e-postserver. Klikk "Next" på det første skjermbildet.

2 Klikk "Yes" på det første skjermbildet, og klikk deretter på "Next". Kryss av i boksen merket "Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper." Klikk "Next". Velg "Internet" fra servertyper, og klikk "Next" igjen.

3 Skriv inn din e informasjon, som din første og siste navn og "Svar til" e-postadresse. I "Kontotype" drop-down, velg "IMAP" og skriv inn innkommende og utgående server navn. Dette er Groupwise-servere som inneholder din innboks e-poster. Skriv inn brukernavn og passord i den tredje delen som er merket "Påloggingsinformasjon". Klikk "Next".

4 Klikk på "Finish" på det siste skjermbildet. Outlook 2007 kobles til serveren. Skriv inn ditt Groupwise brukernavn og passord på nytt, og klikk "OK" for å synkronisere og laste ned e-posten din.