Slik Sync Microsoft Outlook e-post Into the Mail for Mac

Takket være den brukervennlige natur Mac OS X-operativsystemet, er prosessen med synkronisering siste e-postkontoer med Apples Mail-programmet relativt enkelt. Mail hjelper deg med å administrere alle dine e-postkontoer fra én reklamefri innboks konto. Mail lar deg administrere alle kontoene dine, selv når den ikke er koblet til Internett og har plass til de fleste e-poststandarder, inkludert POP3 og IMAP. Mail kan synkronisere med de mest populære e-postkonto servere, inkludert Microsoft Outlook.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Mail" -ikonet, som finnes i Dock, som ligger nederst på skrivebordet ditt. Klikk "Fil" på oppgavelinjen.

2 Bla nedover på styreflaten til alternativet "Legg til konto" er markert. Flytt musepekeren på "Legg til konto" -vinduet som åpnes. Klikk på tekstboksen til høyre for "Full Name". Skriv inn ditt fulle navn i tekstboksen. Trykk på "Shift" -tasten på tastaturet.

3 Skriv inn e-postadressen til din Outlook-postboksen. Trykk på "Shift" -tasten på tastaturet igjen. Skriv inn passordet for din Outlook-konto i boksen. Klikk på "Create" -knappen. Vent til Mail-programmet til å fullt synkronisere med Microsoft Outlook.