Slik viser en YouTube-kanal på et nettsted

Slik viser en YouTube-kanal på et nettsted


Din bedrift eller organisasjon YouTube-kanal kan være et nyttig markedsføringsverktøy for å varsle potensielle støttespillere om hva du gjør og hvordan du gjør det. En måte å få ordet der ute om kanalen er å legge inn en link til kanalen til et nettsted. Deretter, når folk klikker på linken fra din side, de vil bli sendt direkte til kanalen. For å gjøre dette riktig, må du være i stand til å navigere koden på nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Naviger til YouTube Hjelp er "Inkludering kanaler i en nettside" side. Hvis du ikke har link, klikk på "Hjelp" fra bunnen av en YouTube-side, deretter skriver «Inkludering kanaler i en nettside" i søkeboksen.

2 Kopier kanalvisningen kode fra "Inkludering kanaler i en nettside" side.

3 Naviger til content management system for nettstedet ditt, og åpne siden der du vil at YouTube skal vises. Klikk på "Source", "HTML" eller en lignende funksjon for å vise koden for siden. Plasser markøren på det stedet der du vil at YouTube skal vises, og pass på å ikke plassere markøren i midten av en streng med kode.

4 Lim inn koden du kopierte i trinn 2 på siden. Se etter teksten som leser "Yourchannelname" og erstatte det med navnet på kanalen. For eksempel, hvis kanalen heter Person123, erstatte "Yourchannelname" med "Person123."

5 Klikk "Lagre endringer" for å lagre endringer på siden.

6 Åpne din nettside og se den nye YouTube-kanal vises på siden der du limte den.

Hint

  • Hvis din nye YouTube-kanal skjermen er for stor eller liten, kan du justere dimensjonene ved å navigere tilbake til koden du limte inn. Se etter "W =" og "h =" text i koden, deretter øke eller redusere antall av bildeelementer som er oppført bak dem. For eksempel, hvis koden er "w = 320," øke bredden ved å erstatte "320" med et høyere tall.