Slik viser My Web Cam over Internett

Slik viser My Web Cam over Internett


Nettkamera er nyttige små enhetene, slik at du kan bli sett av folk du chatter med, eller også for eksterne forretningsmøter. Imidlertid kan webkameraet også sees fra eksterne nettsteder over Internett, snu den til en billig sikkerhet kameraet hvis du ønsker å sette den opp slik at du kan se din leilighet eller et rom i huset. Alt du trenger er riktig programvare, og du er klar til å gå.

Bruksanvisning

1 Finn programvare som lar deg streame webkameraet over Internett, slik at den kan sees i sanntid fra en ekstern plassering. Eye Spy FX er en enkel, lett-å-bruke programmet, men et alternativ er Webcam XP, som vil oppnå de samme resultatene. Last ned og installer programmet du vil bruke.

2 Åpne opp webcam streaming program du velger å laste ned. Programmet vil slå på webkameraet og vise deg hovedskjermen med alle alternativene som vises. Gjennom alternativene, og klikk deretter på "Stream" eller "Broadcast". Dette vil ta webkameraet og starte den streaming til et annet sted på Internett.

3 Logge på Internett. Hvert program vil streame webkameraet til en annen nettside hvor du kan logge deg på og deretter se stream fra hjemmet ditt. For Eye Spy FX må du gå til startsiden, logg inn og deretter vise cam stream at du allerede i gang, for eksempel. Du kan se stream fra Internett-telefon i stand, en annen datamaskin eller andre steder du kan få tilgang til Internett.

Hint

  • Kontroller alltid å være sikker på at programmet du laster ned er kompatibel med maskinen din og at funksjoner er det du leter etter. Webcam XP er bare brukbare for Windows, for eksempel, og mens den har evnen til å snu webkameraet, vil det ikke gjøre deg noe godt hvis cam har ingen sving.