Spill for Virtual Boy Advanced Emulator

Spill for Virtual Boy Advanced Emulator


The Virtual GameBoy Advance, også kjent som VGBA, er et program som kalles en "emulator". Emulatorer simulere konsoller forskjellige spill og kan brukes på din datamaskin. VGBA emulerer Nintendos Game Boy Advance-konsollen og dermed kan bare spille Nintendo Game Boy Advance-spill. Spillene som brukes på emulatorer kalles ROMs, som står for Read-Only Memory. ROM er programvare kopier av spillene på kassetter eller CD-er som du vil legge i din spillkonsoll. Nintendo Game Boy Advance ROM kan finnes og lastes ned på mange forskjellige nettsteder på Internett.

Castlevania: Circle of the Moon

"Castlevania: Circle of the Moon" var den første Castlevania spillet til å bli utgitt for Game Boy Advance. Det er lik andre siderullende "Castlevania" spill i det du kjemper flaggermus, zombier og andre skapninger som du trek gjennom Draculas slott. Du samler hjerter, få ekstra våpen som hellig vann eller en dolk å bruke på dine fiender og til slutt prøve å redde den kidnappede onkelen. Du kan laste ned ROM for dette spillet på http://romhustler.net/ROM/gba/448/castlevania-circle-of-the-moon-USA.

Eragon

Dette rollespillet (RPG) er basert på boken "Eragon" og dreier seg om en 15 år gammel bondegutt, til mordet på sine foreldre, sin oppdagelse av en drage egg og hans skjebne redde sitt land. Spillerne kontrollerer Eragon og hans venner i flere oppdrag som tar deg gjennom hele landet Algaesia, kjemper fiender og fullføre Eragon skjebne å bli en drage rytter. Du kan laste ned ROM http://romhustler.net/ROM/gba/803/eragon-USA

Madden NFL 07

"Madden NFL 07" er, som tittelen antyder, en fotball simulering spillet. Du kan spille simulerte fotball spill som enten enkle spill eller en hel NFL sesongen. Du kan handle spillere fra forskjellige lag for å lage din egen ideelle team. To spillere er også i stand til å knytte seg til å spille sammen i mange av de vanlige spillmoduser. Denne versjonen inkluderer Mini Camp, en funksjon der du kan spille arkade-aktig fotballkamper. Det inkluderer også oppdaterte turnusplaner av NFL spillere som av spillets utgivelse. Spillet kan lastes ned på http://romhustler.net/ROM/gba/1497/madden-nfl-07-USA.