Tegn og symptomer på en feil i en Dell Inspiron 2200 LCD bakgrunnsbelysning

Tegn og symptomer på en feil i en Dell Inspiron 2200 LCD bakgrunnsbelysning


Dell Inspiron 2200 bærbar PC er utstyrt med en LCD-bakgrunnsbelysning skjermen for å gi synlighet i de fleste lysforhold. Bakgrunnsbelysning skjermer er enda viktigere for skjermer som er blank og reflekterer solen enklere. Dessverre, baklys gjør feil noen ganger eller slites ut over tid. Heldigvis kan problemet være løst, og det er en rekke tegn og symptomer for å holde et øye med.

Skjermen ikke er synlig

Den klareste indikasjon på et problem med Dell Inspiron 2200 LCD-bakgrunnsbelysning er din manglende evne til å vise innholdet i skjermen. Slå på maskinen og lytte: Kan du høre de vanlige lydene av datamaskinen starter opp? Dette inkluderer lyden av harddisken begynner å spinne og ringeklokken av systemet starter opp. Hvis alle de vanlige lydene forekomme, men du ser ikke et bilde på skjermen, så er det mest sannsynlig et problem med LCD bakgrunnsbelysning. Du kan også holde en lys skrivebord lys tett på LCD-skjermen og se om det er et svakt opplyst visning av innholdet i displayet.

Lysstyrke svinger

Symptomer på en sviktende bakgrunnsbelysning også manifestere seg gjennom den kontinuerlige svingninger av LCD-skjermens lysstyrke uten å endre innstillingene. Varierende lysstyrken på skjermen eller flimring indikerer at baklyset har problemer med å opprettholde en konsistent nivå av lys. Selv om dette er som oftest et tegn på en feil LCD, sjekk skjerminnstillingene dine kontrollpaneler for å se om innstillingene er årsaken til problemet. Du kan alltid returnere LCD-innstillinger til standard og se om dette løser problemet.

Monitor Oppretter Buzzing Sound

Ofte når bakgrunnsbelysningen på en Dell Inspiron 2200 LCD begynner å svekkes, vil skjermen begynne å avgi en summende lyd som høres ut som en lav elektrisk summing. Den summende støy, som er til stede når den bærbare PCen er åpen og skjermen viser et bilde, er som oftest et tegn på baklyset inverter sviktende.