Tekst til tale-teknologi

Tekst til tale-teknologi har blitt populært. Teknologien serverer mange bruksområder, og er et viktig verktøy i livet til mange. Det er forskjellige grunner en person kan velge å bruke tekst til tale-teknologi. Det finnes utallige produkter tilgjengelig i markedet for enkeltpersoner som er interessert i teknologi.

Synshemmede

Tekst til tale-teknologi er nyttig for personer med nedsatt syn. De med synsproblemer finne teknologien konverterer rapporter, artikler og manuskripter til noe de lett kan forstå.

betraktninger

Et individ trenger ikke å være synshemmede å ha en avlesning uførhet. Personer som har en hard tid med lesing kan finne at tekst til tale-teknologi forbedrer sin evne til å uttale ord, ta ut stavelser og lese.

programmer

Ifølge NextUp, noen av de mest populære tekst til tale-teknologi programmer inkluderer Tekst Aloud, Acapela, Realspeak og AT & T Naturlig stemmer. Disse programmene tilbyr et mangfold av stemmer og språk.

tale~~POS=TRUNC

De fleste tekst til tale-teknologi programmer kommer med en robot stemme. Den enkelte er i stand til å velge stemmen som best passer deres preferanser. Valget er normalt mellom en mannlig eller kvinnelig stemme.

korrekturlesing

Personer som har til å vurdere sine ord for profesjonelle eller akademiske formål kan finne tekst til tale-teknologi er nyttig. Teknologien tillater lett en person til å korrekturlese sitt arbeid og fange feil med ørene.