The Best Opplæring Programvare for Chess for PC

The Best Opplæring Programvare for Chess for PC


Når du har mestret det grunnleggende sjakk, kan det være vanskelig å forbedre dine ferdigheter. Chess programmer har bedret seg i løpet av årene til et punkt der de kan slå nesten enhver menneskelig motstander, og kan gi en trening utfordring som fokuserer på dine svake punkter, noe som hjelper deg med å bli en sterkere aktør. Dette er noen av de beste programmene for å ta å ta dine sjakk ferdigheter opp et hakk.

Chess Motorer

Hvis du ønsker å spille et spill, men vet ikke andre spillere, eller ikke kan finne andre spillere på ditt nivå, betyr en kommersiell sjakk motor du alltid har en klar motstander. Chessmaster er en av de mest populære og mest kjente sjakkmotorer. Det gir et stort antall sjakk personae med ulike ferdighetsnivåer og ulike taktikker for deg å spille mot. Du kan også redigere personae, slik at du kan øve mot akkurat den type spiller som har vært å gi deg problemer. Flere alvorlige sjakkspillere, den typen som allerede kommer til turneringer, og kan sjelden finne en lik motstander, vanligvis foretrekker Fritz, Rebel eller Shredder, tre sjakk motorer som vanligvis gjør det bra i datamaskinen sjakk konkurranser. Disse sjakk motorer vil trolig være frustrerende for nybegynnere og middels spillere å spille mot.

åpninger

Seriøse sjakkspillere være spesielt oppmerksom på åpninger, som har blitt studert i stor dybde gjennom årene. Profesjonelle sjakkspillere ofte tilbringer mye av sin tid memorere sjakk åpninger som de forventer å se i sine kamper, slik at de kan få en best mulig posisjon når det uutforskede midten spillet begynner. De fleste sjakk motorer kommer med en åpning ordbok som viser de vanligste variantene, og noen motorer, for eksempel Chessmaster, blant annet åpne øvelser for å finpusse teknikken. Spesialisert programvare, for eksempel Bookup, er utviklet for å hjelpe en spiller analysere åpningskampen stillinger, huske hvilke åpninger arbeid, og utdype spillerens forståelse av hvorfor de fungerer.

The Endgame

Etter at de fleste brikkene har dødd av, og spillet har forenklet inn i sluttspillet, må en sjakkspiller kunne beregne lange sekvenser med bare et par stykker for å få et forsprang på motstanderen. Endgame opplæring programvare setter opp vanskelige endgame stillinger som er sannsynlig å komme opp i selve kampen, og tvinger spilleren til å prøve seg mot en sterk sjakk motor. Forskjellene i Endgame trening programvare ligger hovedsakelig i kompleksiteten i Endgames studert. Grunn programmene dekker de klassiske Endgames som bonde og tårn eller to biskoper, forlater de mindre vanlige og mer vanskelige scenarier til avanserte spillere.