The Best Photoshop Innstillinger for Web Images

The Best Photoshop Innstillinger for Web Images


Photoshop er et kraftig bildemanipulering program som tillater brukere å redigere og endre bilder for en rekke behov. Brukere kan justere bildene skal brukes til utskrift eller endre dem for bruk på weben. For best resultat, bør brukerne sørge for å justere fargen, bildestørrelse og oppløsning før du lagrer et bilde for bruk på Internett.

Bilde oppløsning og størrelse

Når du plasserer bilder på nettet, bør du vurdere bildestørrelse og oppløsning. Vanligvis bilder som brukes på Internett er 72 punkter per tomme (dpi), noe som indikerer hvor mange prikker - eller piksler - finnes i en tomme av et bilde. Denne målingen kan økes eller reduseres med Photoshop etter behov, men endringer i dpi kan påvirke hvordan bildet vises på skjermen og på trykk.

Bildeoppløsningen er stort sett et problem når du skriver i stedet for visning på en skjerm. For å endre bildeoppløsning i Photoshop, klikk på "Image" i menyen, og velge "Image Size", som bringer opp bildestørrelsen dialogboksen.

farge

Feil fargeprofil eller oversaturation kan være å klandre hvis bildet ser gjørmete eller flekkete når de vises på nettet. Fordi disse bildene vises på skjermer, bør bildene bli satt til en RGB (rød-grønn-blå) fargeprofil i stedet for CMYK (cyan-magenta-gul-svart) eller Pantone profil, som ofte brukes for utskrift.

Hvis bildet ser ut til å ha radioaktive farger - kalk greener eller lyse gulfarger - og ser gjørmete, har du kanskje et overeksponert bilde. For å justere metningen eller mengden farge i et bilde, klikker du på "Image" og velg "Saturation".

Lagre et bilde for web

Photoshop har forhåndsinnstilte funksjoner for å hjelpe brukerne lagre bilder for web. For å få tilgang til denne funksjonen i nyere utgaver av Photoshop, klikk på "File" og velg "Lagre for Web og enheter." Brukere kan deretter lagre Photoshop-filer i en rekke formater for web, inkludert JPEG, PNG og GIF.

HTML-tagger

Når du plasserer bilder på nettet, gi <img> -taggen i HTML ekstra attributtene for å sikre at bildet ikke blir vridd eller strukket når vises. Den <img> -taggen har bare to nødvendige attributter: "src" (URL-adresse) og "Alt" (tekst). Ta med bredde og høyde attributter for å sikre at bildet forblir tro mot størrelse.