Tips om Microsoft Office 2007

Microsoft Office 2007 er en programvarepakke som inkluderer en rekke programmer, for eksempel et tekstbehandlingsprogram, Word; et regnearkprogram, Excel; og et presentasjonsprogram, PowerPoint. Office 2007 ble lansert som en oppgradering til Office 2003, som inneholder nyere versjoner av mange av de samme programmene. Kjennskap til MS Office-programmer kan være en viktig jobb ferdigheter. Office 2007 nybegynnere kan ha nytte av å være klar over noen grunnleggende tips og triks.

Tastatursnarveier

Hurtigtaster er en måte å øke hastigheten og produktiviteten ved bruk av Office 2007. Hurtigtaster er kombinasjoner av visse taster som, når den trykkes, vil utføre en handling som ellers ville kreve å gå inn i en meny. Mange hurtigtaster kan utføres ved å holde nede Ctrl eller Ctrl-tasten og deretter trykke en annen tast. For eksempel lagre filer ved å holde Ctrl og trykke på "S" -tasten. Skriv ut filer med Ctrl + P. Marker tekst og annen informasjon, og deretter kopiere den med Ctrl + C og forbi den til et nytt sted med Ctrl + V. Hold Ctrl og trykk "Z" for å angre siste handling du har gjort da. Dette kan være en rask måte å bli kvitt feilene som utilsiktet sletting.

lagring av filer

Lagre arbeidet i alle Office 2007-programmet med jevne mellomrom for å forhindre tap av data. Hvis systemet krasjer, kan Office 2007 være i stand til å gjenopprette noe av arbeidet, men i noen tilfeller nyeste verk kan gå tapt. Hvis harddisken er skadet, kan du miste tilgang til alle data den inneholder. Sikkerhetskopier viktige Office 2007-filer ved å lagre dem til en ekstern lagringsenhet eller sende dem til din e-postkonto som vedlegg. Office 2007 har forskjellige standard filtyper fra tidligere versjoner av Office. Hvis du vil at Office 2007-filer til å være synlig for personer som bruker eldre versjoner av Office, klikker du på Office-knappen i Office 2007-programmet du bruker, velg "Lagre som" og velg deretter riktig eldre filtype fra listen før du lagrer fil.

versjoner

Det finnes mange forskjellige versjoner av Office 2007, rettet mot ulike typer brukere. For eksempel, kommer Office 2007 Basic bare med Excel, Outlook og Word. Det inkluderer ikke Access, en database management program, eller PowerPoint. På den annen side, kommer Office 2007 Enterprise med mange programmer som ikke kan kreves av den gjennomsnittlige brukeren. Før du kjøper Office 2007, bestemme hvilke programmer du trenger og kjøpe Office 2007-produkt som dekker dine behov til lavest mulig kostnad.