Ulemper av Internet Trading

Internett-handel har blitt en svært attraktiv metode for handel i aksjer, valuta og alternativer fordi det er praktisk og krever bare små investeringer og og lave gebyrer. Internett-handel, men kommer med iboende problemene med avhengighet, tap og sikkerhetsrisikoer. Man bør legge ut på internett handel bare etter veiing fordelene og ulempene.

betraktninger

De mulige ulemper som man bør vurdere før de blir en iboende trader er at markedet er uforutsigbart. Spille det trygt krever en grundig kjennskap til markedet og sine arbeider. Den næringsdrivende må investere i en god datamaskin og en høyhastighets Internett-tjeneste. Datamaskinen trenger kvalitet sikkerhet anti-virus, anti spion og registret renhold programvare. Til tross for all programvare som er tilgjengelig i markedet, er det ingen 100 prosent pålitelige sikringstiltak i Internet handel. Handel på Internett kan ikke være helt konfidensielt og alle kan få tilgang handel metoder og handelsmann kan ikke være i stand til å foreta valg om hvem han eller hun ønsker å handle med. Hackere er stadig å finne måter å hacke seg inn krypteringssystemer som brukes av online trading plattformer. Den næringsdrivendes finansielle informasjonen er lagret i meglerens database og en hacker kan lett finne den, plassere en trojansk hest for å få tilgang til informasjonen. Den 128 bit kryptering system er ansett som den tryggeste i dag.

Expert Insight

Internett-handel garanterer ikke fortjeneste og i mange tilfeller resulterer i tap. Den næringsdrivende må oppfylle spesifikke aktiviteten og minimumskrav som spesifisert av megler, og dette kan være en stor risiko hvis handelen er gjort på marginene. Noen Internett-meglere belaste en inaktivitet gebyr selv om den næringsdrivende ikke ønsker å handle av frykt for tap. Den næringsdrivendes interaksjon med megleren er gjennom programvare, som, å være upersonlig kan være ufølsomt overfor problemer av handelsmann. Eksperter mener at uten evne til å føle pulsen på andre handelsmenn, lider Internet trader en ulempe. I et rop høyt handel godt, kan en trader lese markedet mer enn i en online upersonlig handel plattform.

effekter

Effektene av ufordelaktig handel på Internett kan være ødeleggende. Handel kan være et sjansespill og noen nye tradere kan bli avhengige av handel. Dette resulterer ofte i deres taper store summer. Online trading nybegynnere kan bli avhengig av spenningen og utfordringen med handel og tjene penger. De investerer store summer på noen aksjer. De gjør for mange investeringer på marginer og overgå deres tillatte kredittlinjer. De holder på å forsøke å komme over sine tap ved å ta større risiko uten å holde seg til et budsjett.
.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at Internett-handel er enkelt og krever lite eller ingen arbeid. Tvert imot, er Internett-handel vanskelig og krever psykologisk disiplin, en godt utformet plan for innreise og utreise og en grundig studie av markedet. De fleste Internett-handel reklame gi inntrykk av at det er et overskudd spinner, mens i sannhet Internett-handel kan være frustrerende og farlig. Det beste av handelsmenn taper på en dårlig dag fordi markedet er en flyktig og uforutsigbar enhet.

Advarsel

Store potensielle belønninger venter de som er erfarne i Internet handel. Potensielt store tap og risiko kan føre til når nye handelsfolk som er grådig for profitt gjør uberegnelig og store investeringer. Dette er grunnen til at de fleste Internett-meglere er pålagt i henhold til lov til å bære en ansvarsfraskrivelse om involvert i Internett-handel risiko. Ansvarsfraskrivelsen advarer handelsmenn ikke å investere penger de ikke har råd til å tape. Finansiell risiko kan være omfattende og ansvarsfraskrivelsen advarer investorer at de bør vurdere om Internett-handel er egnet til sine økonomiske forhold og økonomiske ressurser.