Ulike metoder for å se Besøkte Artikler i Internet Explorer

Ulike metoder for å se Besøkte Artikler i Internet Explorer


Historien funksjon i Internet Explorer 9 kan du se websider som du nylig har besøkt og gå tilbake til dem raskt uten å se for dem igjen på en søkemotor. Hvis du ikke klarer å finne en side i loggen, men du kan være i stand til å vende tilbake til en side du nylig viste ved hjelp av Google Web History tjeneste eller ved å gjenta et søk og leter etter de linkene du klikket.

Historie

Hvis du har konfigurert Internet Explorer 9 for å lagre leserloggen, kan du vise dine besøkte sider ved å trykke "F10" for å åpne menylinjen øverst på skjermen, og deretter klikke på "Vis", "Explorer barer" og "History . " Alternativt kan du trykke på "Ctrl", "Shift" og "H" tastene samtidig. Internet Explorer viser en ny panel med tittelen "History". Som standard organiserer Internet Explorer historien etter dato; Klikk på en dato for å se en liste over websider du så på den dagen.

Google nettlogg

Hvis du har en Google-konto og surfe på nettet mens du er logget inn, gir Google deg muligheten til å spille inn en historie av sidene du besøker. Slette loggen i Internet Explorer sletter ikke netthistorikk på Google. For å se nett historie, skriver du inn adressen "google.com/history" i Internet Explorer og trykk "Enter".

Verktøylinjer og søkemotorer

Yahoo, Microsofts Bing og Google gjør alle webleserverktøylinjer for Internet Explorer. I tillegg viser Bing dine siste søk på venstre side av hver resultatsiden. Google sporer søkene som du gjør når du er logget inn hvis du aktiverer Nettlogg funksjonen. Hvis du har slettet loggen i Internet Explorer, kan du fortsatt være i stand til å finne en side du nylig har besøkt ved å se på de siste søkene gjort gjennom en nettleser verktøylinje eller søkemotor. Fordi fargen på en kobling, endres når du besøker den, kan du bare gjenta et søk for å se resultatene du klikket tidligere.

Aktivering av historie i Internet Explorer

Hvis du ikke klarer å finne en side som du har besøkt tidligere i Internet Explorer 9 fordi nettleseren ikke registrerer din historie, aktivere denne funksjonen til å begynne å lagre loggen igjen. Klikk på tannhjulformede knappen i øvre høyre hjørne av vinduet, og klikk deretter på "Alternativer for Internett." Klikk på "General" fanen, og klikk deretter på "Settings" -knappen under "Browsing History." Skriv inn et annet enn "0" i feltet verdi etter "Days å holde sider i historien," og deretter "OK."