URL overvåkingsprogram

URL overvåkingsprogram


Den tidlige utviklingen av Internett i 1960, og den raske veksten på slutten av 1990-tallet og 2000-tallet, skapte behovet for å etablere en universell standard for å finne ressurser. URL står for Universal Resource Locator, som tillater brukere med en nettleser for å skrive inn et navn streng som er tilordnet en ressurs eller "sted" på nettet via en kryptisk tallrekke som kalles en IP-adresse.

URL overvåkingsprogram

Virksomheter som setter servere på Internett for kommersielle formål har en egeninteresse i å holde disse ressursene tilgjengelig for kunder. Når webservere gå offline, kunder kan ikke komme til nettstedet de ønsker og salg er tapt. URL avlytting programvare sjekker tilgjengeligheten og ytelsen til nettsteder og rapporter problemer for virksomheten.

Hvordan URL avlytting programvare Works

URL avlytting programvare jevne avstemninger en spesifisert URL. Når et nettsted går off line, varsler programvaren siden eieren av problemet. Disse programmene sjekk også for innsending av skjemaer, URL-sekvenser og selv dynamiske websider. Form innsending sjekker sikre at nettstedet er trygt fra misdannede strenger eller buffer overflow angrep. URL sekvens sjekker at alle linkene eller andre webadresser servert av søknaden er korrekte.

Andre funksjoner i URL overvåkingsprogram

URL overvåking programvareleverandører legge andre funksjoner til deres programvare for å forbedre funksjonaliteten. Fange og rapportering på resultatene av en nettside er en viktig virksomhet funksjon slik at nettsteder kan håndtere et stort antall brukere. Ytelsestesting sjekker også levering responstid på web-applikasjon for å tjene opp statisk og dynamisk innhold. Andre funksjoner inkluderer innhold overvåking for å sikre korrekt materialet leveres til sluttbrukeren. Autentisering sikkerhet sikrer at kun registrert, eller tillot brukere, få tilgang til innholdet.

URL Monitoring vs. nettstedsovervåking

URL overvåking er ikke web overvåking. Bedrifter, skoler og foreldre bruke web overvåkingsprogrammer for å sikre at ansatte, studenter og barn ikke besøker nettsteder anses upassende. De filtrerer webadresser mot en definert liste over nettsteder anses ikke-tillatte, og blokkere forsøk på å besøke denne nettsiden.