UStream krasjer Firefox

Ustream lar deg gå direkte på Internett for å kringkaste video, slik som talk show, sportsarrangementer og konserter. Men live-streams krasj i Firefox dersom nettleseren mangler vitale komponenter som kreves for kringkasting. Denne interaktive kringkastingsplattform kobler deg til verden, så lenge du har et kamera og en nettverkstilkobling. Hvis du har problemer kringkasting, gir Ustream løsninger for å løse krasjer og optimalisere direktesendinger.

Flash Player

Adobe Flash Player er standard plug-in Ustream er avhengig av å streame live video i Firefox. Hvis plug-in er utdatert eller skadet, kan Ustream krasje Firefox når du kringkaste video eller se direktesendinger. I tillegg advarer Ustream at Flash Player fungerer ikke bra med noen DV-kameraer harddisken. Hvis du ikke er sikker på om Flash Player fungerer som den skal eller ikke, kan du gå til testsiden på Adobes hjemmeside for å finne ut hvilken versjon du bruker, og om du bør oppgradere. Hvis du bruker en eldre versjon, laste ned og installere den nyeste versjonen for å løse problemer med krasj.

Alternatives

Hvis Adobe Flash Player fortsetter å skape problemer, Ustream anbefaler å bruke enten CamTwist eller WebcamMax for live streaming. CamTwist er gratis. WebcamMax er tilgjengelig i en gratis versjon, samt en betalt utgave som inneholder flere videofunksjoner. Etter å ha installert en av disse video-programmer, justere Ustream avanserte innstillinger fra sendingen panel. I innstillingene, velger du ett av disse programmene for å bidra til å eliminere krasj problemer.

Brannmurer

Brannmurer blokkerer Ustream forbindelser i Firefox, og kan føre til live streams å lukke eller krasjer. Dette er spesielt vanlig med brannmurer som Adblock Plus forlengelse. Hvis dette programmet vises i øvre høyre i nettleseren din, klikker du på rullegardinpilen og klikk "Deaktiver på ustream.tv" for å tillate live-tilkoblinger. Du må kanskje deaktivere flere oppføringer. Hvis Firefox bruker en "Noscript" add-on, vises en blå "S" -knappen på oppgavelinjen. Finn knappen og klikk på den for å tillate Ustream.tv tilkoblinger.

Network

Hvis nettverksforbindelsen holder slippe, live-sendinger på Ustream fryse. Hvis problemet vedvarer, nettsiden som regel krasjer. For å bedre live streaming, Ustream anbefaler en nettverkstilkobling med en konsekvent opplastingshastighet på minst 1Mbps, selv om 1.5Mbps eller høyere foretrekkes. Langsommere nettverkstilkoblingshastigheter føre til hakkete video og lyd synkroniseringsproblemer.