Utgående e-post er fast i utboksen av Outlook 2003

Når det oppstår et problem som forhindrer Outlook fra å sende utgående e-postmeldinger, feilsøking de vanligste syndebukkene kan løse problemet og få mail flyter igjen. Disse gjerningsmennene har tilkoblingsproblemer, feilkonfigurert og feste problemer. Hvis du bruker Outlook sammen med Microsoft Exchange Server, så ta kontakt med systemadministratoren for å få hjelp.

Ingen forbindelse

Outlook krever en aktiv Internett-tilkobling for å sende og motta e-postmeldinger. Hvis denne sammenheng blir utilgjengelig, så meldinger i Outlook utboksen forbli usendte. Kontroller Internett-tilkobling ved å åpne nettleseren og gå til en nettside. Velg et nettsted du ikke har besøkt nylig for å sikre at du ser på selve området i stedet for en kopi av området som er lagret i nettleserens hurtigbuffer. Hvis du oppdager at det finnes et problem med Internett-forbindelsen, så når du gjenopprette tilkobling, utgående meldinger vil sende.

Feil serverinnstillinger

I tillegg til en Internett-tilkobling, avhengig Outlook på bestemte serverinnstillingene for å sende og motta e-postmeldinger. Disse innstillingene direkte innkommende og utgående meldinger til de aktuelle e-postservere, og feil innstillinger kan hindre flyten av meldingene dine. Sjekk disse innstillingene ved å klikke på "Tools" Outlook-menyen, og klikk deretter på "E-postkontoer" alternativet. Klikk e-postserveren fra listen, og klikk deretter på "Endre". Gjennom innstillingene og bekrefter at de samsvarer med informasjonen fra Internett-leverandøren. Klikk på "Test kontoinnstillinger" -knappen for å bekrefte innstillingene og bekrefte servertilkoblingen.

Vedlegg Troubles

Sende meldinger med store vedlegg kan kreve tillegg tid som serveren kommuniserer med Outlook. I løpet av denne tiden, blir meldingen værende i utboksen. Lukke Outlook før med hell sender meldingen stopper denne prosessen. Når du åpner Outlook, vises e-post i utboksen som Outlook igjen starter prosessen med å sende meldingen. En mulig løsning på dette problem omfatter anvendelse av en pakkeprogram, som WinZip eller WinRar, for å minimalisere størrelsen av vedleggene. Et annet alternativ inkluderer å sende flere vedlegg via flere meldinger fremfor å sende dem alle i en e-post. Noen systemer begrense størrelsen på e-postvedlegg, og vil ikke sende eller motta meldinger som overskrider denne grensen.

Outlook sikkermodus

Hvis du ikke kan slette meldinger fra utboksen, deretter åpne Outlook i sikkermodus kan du vanligvis å utføre den oppgaven. Denne prosedyren varierer noe avhengig av Windows-operativsystemet er installert på datamaskinen. Lukk Outlook, hvis du ikke allerede har gjort det, og klikk deretter Windows kule. Windows XP-brukere må klikke "Kjør" for å åpne dialogboksen Kjør. Deretter skriver du "outlook / safe" i tekstfeltet i dialogboksen og klikk "OK" -knappen for å åpne Outlook i sikkermodus. I Windows Vista og Windows 7, skriver du bare "outlook / safe" i søkefeltet og trykk "Enter" -tasten. Inkluder mellomrommet mellom "outlook" og "/" når du skriver inn tekst. Slett meldingen, og deretter lukke Outlook. Dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet for å åpne Outlook, eller klikk på det fra listen over installerte programmer.