Veibeskrivelse lage et banner med GIMP

Hvis du har en blogg, en Etsy butikk, en eBay butikk eller et medlemskap på et nettsted som gir deg din egen passelig område, kan det være lurt å tilpasse den med din egen grafisk banner. Du kan lage en digital banner ved hjelp av mange grafikk-programmer, inkludert GIMP. GIMP er et gratis, åpen kildekode bilderedigeringsprogram som kjører i alle operativsystemer.

Bruksanvisning

1 Kjør GIMP, og velg "New" fra "Fil" -menyen. Skriv inn dimensjonene (bredde og høyde) for ditt banner i piksler. Klikk på "Avanserte alternativer" for å åpne opp den delen av dialogboksen Nytt bilde. Sett oppløsningen til 72 piksler per tomme (endring enten X eller Y oppløsning vil føre til den andre for å endre også). Klikk på menyen ved siden av "Fyll med :," og velg "Transparency".

2 Velg en bakgrunnsfarge ved hjelp av farge velger. Lag et nytt lag ved å klikke på det nye laget ikonet i Lag-dock (ikonet med det grønne plusstegnet). Klikk på Paint Bucket verktøyet, og klikk hvor som helst i bildet for å fylle banner med den fargen. Dette trinnet er valgfritt; du kan fylle banner med en fotobakgrunn i stedet.

3 Åpne et bilde i GIMP. De fleste bildene er ikke den rette formen for en banner, så må du beskjære den for å få det til å passe din banner. Bruk rektangel markeringsverktøy til å velge en rektangulær er av bildet. Sjekk dimensjonene av dette rektangelet på informasjonslinjen nederst til venstre i bildevinduet GIMP. Re-size utvalget vinduet ved å dra i hjørnene hvis størrelsen er ikke riktig. Klikk på "Edit" -menyen i bildevinduet som inneholder bildet, og velg "Kopier". Velg vindu som holder banneret å gjøre det aktivt, og velg "Lim inn som nytt lag" fra "Edit" -menyen for å lime det beskårne bildet i banneret.

4 Bruk tekstverktøyet til å skrive teksten for banneret. Teksten vil bli vist i et tekstvindu. Mens det vinduet er åpent endre størrelse, farge og font, og også flere skriftalternativer, ved hjelp av alternativene nederst på verktøylinjen vinduet. Forhåndsvisning av teksten ved å vise det i bildevinduet, og klikk deretter på "Close" -knappen når du er ferdig.

5 Legg til spesialeffekter i teksten som en skygge. Skyggen er i "Lys og skygge" i "Script-Fu" -menyen.

6 Lagre banneret som XCF fil for å bevare lagene og andre redigerbare funksjonene på banner, i tilfelle du ønsker å endre det senere. Klikk deretter på "Lagre som" i "Fil" -menyen, og lagre det igjen som en JPEG-fil for opplasting til Internett.