Verktøy for Glass Installasjon

March 20 by admin

Installere glass krever bruk av flere verktøy for å trygt og effektivt fullføre prosjektet. Ved hjelp av verktøy for å kutte glass på riktig måte, skaper installatøren et panel som passer åpningen og står for eventuelle uregelmessigheter. Montering og etterbehandling verktøy hjelper installatører sete glass og forsegle hullene for å beskytte mot elementene. Riktig sikkerhetsutstyr beskytter montøren fra glasskår og andre skarpe kanter.

Skjæreverktøy

Klippe et glass panel for å passe åpningen krever flere viktige verktøy for sikre og effektive kutt. Gold tips glasscutters er effektive for å oppnå glasset for en ren pause og skape et glass panel for å passe premeasured åpningen. Å kutte en sirkulær stykke glass, er en sirkel og ovale glasscutter brukes til å sette inn glass i ønsket fasong. Alle skjære hjul skal være av høy kvalitet og skarp. Eventuelle hull i stillingen mener hjulet er kjedelig, og vil resultere i en dårlig og ineffektiv pause.

håndtering

Avhengig av størrelsen på glasset, kan det verktøy som er utformet for glass bære- og feste med tyngre og mer voluminøse paneler av glass være nødvendig. Sugekopper er effektive bære poeng og bidra til å forhindre skader mens du installerer panel. Etter at glasset er montert, suge bærere lett demonteres slik at installatøren ikke berører kantene på glasset og rotete fugemasse.

Tetting og Montering

Hvis glasspanelet som skal monteres, er å beskytte mot vær og vind og må være vanntette, bør et tetningsmiddel eller pakning påføres. Ved hjelp av en applikator, silikonmasse påføres seteflatene skaper lett en vanntett og sikker binding til glasset. Andre prosjekter kan kreve at en gummiforme eller pakning monteres rundt kantene av glasset. Ved å bruke en syl for å installere gummi inn i åpningene rundt glasset, er en værbestandig tetning mulig.

Sikkerhetsutstyr

Sikkerhetsutstyr er viktig når du installerer glasspaneler. Glass har mange skarpe og ofte rufsete kanter og installatører trenger tilstrekkelig projeksjon. Hansker holde hendene trygt mens håndtering av glass og øyebeskyttelse hindrer glasskår fra skadelige øyne. I tilfeller der brukeren er å kutte en stor mengde glass, kan det være nødvendig å bruke en støvmaske for å hindre glass støv fra å komme inn i lungene.

Related Articles