Verktøy for måling Avstand i kilometer

Mange verktøy er tilgjengelig for Internett-brukere til å beregne avstander. Med utviklingen av satellitt-teknologi og bildeoppløsning, kan ekstremt nøyaktige bilder av jordoverflaten bli tatt. Denne informasjonen er tilgjengelig for enkeltpersoner fra mange steder på internett, hvorav mange gir nøyaktige skalerings enheter for å måle størrelser og avstander.

Google Earth

Google Earth må lastes ned før bruk. Åpne programmet og finn det området du ønsker å måle ved å zoome inn eller skrive inn navnet i søkefeltet. Zoomer inn for større nøyaktighet. Klikk på "Vis hersker" knappen på verktøylinjen. I '' Lengde '' rullegardinmenyen, velg '' Kilometer. "Klikk på det stedet du ønsker å begynne å måle fra. Klikk igjen på det stedet du ønsker å måle til. Avstanden mellom de to punktene vil være vist.

Gratis kart Verktøy

Naviger til gratis Map Tools hjemmeside (se Ressurser). Klikk på '' km '' i menyen Alternativer. Zoome inn på bestemte steder som du ønsker å måle mellom. Zoomer inn for større nøyaktighet. Klikk på det stedet der du ønsker å begynne å måle fra. Klikk igjen på det stedet der du ønsker å måle til. Avstanden mellom de to punktene vil bli vist i '' Total distanse '' boksen nedenfor.

Map My Run

For å måle en bestemt rute, ikke bare en direkte avstand, går du til My Run (se Ressurser). Dette nettstedet brukes til trening formål. Klikk på den type trening blir gjennomført og hvor du befinner deg. Klikk "Fortsett". Klikk på det stedet du ønsker å begynne å måle fra. Klikk på den ruten du ønsker å måle. Klikk på endepunktet for målingen. Avstanden mellom de to punktene vises på toppen av skjermen. Resultatene vil automatisk bli vist i kilometer. Ruten kan endres ved å klikke og dra på linjen.

Hvor langt er det mellom

For å måle en direkte rute mellom to kjente steder, navigere til Hvor langt er det mellom på gratis kartverktøy (se Ressurser). Dette nettstedet brukes for å måle større avstander, for eksempel mellom byer eller land. Skriv inn startsted i den første boksen. Skriv inn mål beliggenhet i den andre boksen. Klikk '' Mål i km. '' Klikk '' Show. ''