Verktøy og tips for Adobe Reader

PDF-filer tillate dokumenter som skal vises på både Apple og PC-operativsystemer uten å endre noen del av veien dokumentet er viewe. Noen ganger dokumenter blir endret når man ord behandlet dokument blir flyttet til en annen plattform. Adobe Reader er en måte å vise PDF-filer og kan lastes ned fra Internett. Det er noen tips som kan gjøre deg i stand til å få mest mulig ut av dette programmet.

Åpne og lagre en PDF-fil

Hvis du ikke kan åpne en PDF-fil kan det være passordbeskyttet. Du må angi riktig passord for å åpne dokumentet. Andre dokument verdipapirer kan omfatte restriksjoner på kopiering, redigering og utskrift av et PDF-dokument. I Reader vil noen begrensede funksjoner skal være nedtonet fra menyen. Hvis du får en feilmelding som sier "en eller flere Adobe PDF-utvidelser er deaktivert," og deretter åpne datamaskinen Kontrollpanel. Velg "Alternativer for Internett." Velg "Aktiver tredjeparts leserutvidelser" boksen. Klikk "OK" og start datamaskinen på nytt. Forsøk på å åpne filen på nytt. Filer kan bare reddes hvis PDF-forfatteren tillater.

snapshot Tool

Å kopiere bilder fra en PDF-fil, klikk på "Edit". Klikk på "Ta et stillbilde." Tegn et rektangel rundt bildet som du ønsker å lagre og slipper museknappen. Bildet vil bli lagret på utklippstavlen. Åpne programmet du ønsker å bruke bildet i. Klikk på "Edit". Klikk på "Lim inn" for å kopiere bildet inn i det nye programmet.

kommenterer

Du kan kommentere en PDF ved å legge huskelapper og merking av teksten. Disse verktøyene kan velges fra verktøylinjen og lagt til dokumentet du ser, noe som kan være nyttig hvis gjøre notater fra dokumentet. Slett kommentarer ved å høyreklikke i pop-up notat og velge "Slett", eller ved å klikke på svaret i "Kommentarer" -listen og velge "Slett" fra menyen.

skjemaer

En rekke av PDF-dokumenter har skjemaer som kan fylles ut av brukeren før utskrift. Disse skjemaene kan ikke lagres av brukeren, med mindre PDF-forfatteren tillater det. Når du åpner skjemaet kan du vise bruksrettighetene i "Meldinger" området over skjemaet.