Windows papirkurven Problemer

Når du arbeider på riktig måte, filer papirkurven butikker du vil slette til du sletter dem manuelt. Recycle Bin problemer inkluderer svikt slette, unnlatelse av å fungere skikkelig og feilmeldinger.

mangler Bin

Windows Vista og XP-brukere kan finne papirkurven mangler fra skrivebordet. For å fikse dette, klikk "Start", "Control Panel", "Utseende og personalisering", "personalisering" og deretter "Endre skrivebordsikoner." Kontroller at papirkurven ikonet er avkrysset, og klikk deretter "OK". Hyllen skal vises.

Bin ikke tømmer

Noen papirkurvene i XP eller Vista blir "sittende fast" enten tom eller full. Hvis bin blir frosset, trykk "F5" tasten for å tvinge den til å tømme. Tilbake på ikonet for å gjøre det arbeidet på riktig måte ved å høyreklikke på skrivebordet og klikke på "Tilpass." Klikk på "Oppgaver" og deretter "Endre skrivebordsikoner." Velg "Papirkurv (full)" -ikonet og klikk på "Endre ikon." Pass på at bildet er valgt viser hele hyllen, og klikk "OK." Gjenta dette med "Recycle Bin (tom)" -ikonet og klikk "OK" for å løse problemet.

Feilmelding

Windows 2000 eller XP-brukere kan se en feilmelding om at papirkurven er skadet eller ugyldig. For å løse dette problemet, kan du kontakte Microsoft Support om å få en servicepakken (se Ressurser). Følg instruksjonene for å installere den nødvendige oppdateringspakken og få bin jobbe igjen.