Windows XP Language Pack Installasjon

Hvis du trenger å kommunisere med forretninger eller personlige kontakter i et annet land så må du kanskje installere en språkpakke i Microsoft Windows XP-datamaskinen. Språkpakker gir en rekke tilleggs tegn du kan få tilgang til fra tastaturet. Windows XP kommer med en rekke forhåndsinstallerte språkpakkene, men de fleste av dem er ikke aktivert og systemet er vanligvis satt til "engelsk" som standard. Installer en språkpakke på Windows XP fra Kontrollpanel på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" fra skrivebordet oppgavelinjen, og klikk deretter på "Control Panel". På tidligere versjoner av Windows XP, klikker du på "Start" etterfulgt av "Innstillinger" og deretter "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "for region og språk" -knappen.

3 Velg "Språk" og klikk "Detaljer" under "Teksttjenester og inndataspråk språk" overskriften.

4 Klikk "Legg til" under "Installerte tjenester" overskriften.

5 Les gjennom listen over språk du vil legge til.

6 Klikk på språket du vil legge til. Velg tastaturoppsett alternativet du vil bruke for dette språket. Dette bestemmer hvilken tast på tastaturet brukes til en bestemt karakter på dette språket. Klikk "OK" og "Apply" for å fullføre installasjonen.

Hint

  • I trinn 6, konfigurere hvordan språklinjen vises på datamaskinen ved å klikke på "Preferences" og deretter "språklinjen." Du kan velge å skjule bar, flyter det på skjermen eller forankre det til et bestemt sted på skjermen.