Acrobat 9 kan ikke installeres

Du kan installere Adobe Acrobat 9-program på datamaskinen til å redigere og lage ulike typer Portable Document Format (PDF) filer. Hvis du opplever noe problem der anlegget ikke vil fullføre eller programvaren rett og slett ikke vil installere, så sørg for å feilsøke problemet. I de fleste tilfeller kan det være et problem med datamaskinen ikke oppfyller kravene til programvaren. Men den beste måten å sørge for at de har installert fungerer er å installere Acrobat 9 i Video Graphics Array modus (VGA).

Bruksanvisning

1 Sett inn installerings-DVD Acrobat 9 i DVD-ROM-stasjonen på datamaskinen.

2 Høyreklikk på Acrobat-mappen som vises på skrivebordet. Klikk på "Kopier" fra hurtigmenyen.

3 Klikk på "Start" -knappen fra skrivebordet, og klikk deretter på "Run" alternativet. Skriv "msconfig" i "Open" -feltet. Klikk på "OK" -knappen.

4 Klikk på "Startup" fanen i dialogboksen som vises. Klikk på "Deaktiver alle" alternativet. Klikk på "OK" -knappen.

5 Velg "Start" -knappen i dialogboksen Systemkonfigurasjon. Trykk på "F8" tasten på tastaturet når "For Avanserte oppstartsalternativer" vises på skjermen.

6 Klikk på "VGA Mode" fra listen over oppstartsalternativer. Klikk på "OK" -knappen fra skrivebordet dialogboksen. Windows vil da starte opp igjen i VGA-modus.

7 Høyreklikk på skrivebordet og velg "Lim" alternativet. Dobbeltklikk på "Acrobat" -mappen og klikk på installasjonsfilen. Installasjonen skjermen vises, og du vil være i stand til å fullføre installasjonen.

Hint

  • Kontroller at datamaskinen oppfyller alle systemkravene for å installere Acrobat 9 før du installerer programmet. Sørg også for at du er logget på som administrator før du utfører installasjonen.