Adobe Acrobat 6.0 trykkfeil

Adobe Acrobat 6.0 trykkfeil


Hvis du mottar en utskriftsfeil når du bruker Adobe Acrobat 6.0, er det et par ting du bør vurdere når du feilsøke problemet. Sjekk ting over på en logisk måte, siden det mange variabler på spill når du skriver ut et dokument.

PDF fil-relaterte feil

En utskrift av feil kan utløses av en ødelagt kopi av filen eller prøver å skrive ut fra en minnepinne eller en nettverksstasjon. Kopier filen til harddisken og prøv å skrive det derfra. For å teste for fil korrupsjon, prøve å skrive ut en annen PDF-fil. Hvis det skrives, er den opprinnelige filen ødelagt. For å skrive ut den opprinnelige PDF, re-lagre den som et annet filnavn eller re-laste ned filen.

Skriver-relaterte feil

Du har kanskje skriverproblemer. For å bekrefte dette, skriver du ut PDF til en annen skriver for å se om det fungerer. Kontroller skrivertilkoblingen og status. Det kan være lurt å prøve å starte datamaskinen på å spyle utskriftskøen. Sjekk også skriverdriveren ved å prøve å skrive ut noe fra et annet program. Hvis det ikke skrives ut heller, må du kanskje oppdatere skriverdriveren eller re-installere den.

Program-relaterte feil

Du kan ha en ødelagt Adobe 6,0 installasjon på datamaskinen hvis du ikke kan skrive ut. Re-installere programmet eller oppgradere til den nyeste versjonen kan gjenopprette din evne til å skrive ut dokumenter fra programmet.