Asus A8N32 SLI Deluxe Hovedkort problemer

Asus A8N32 SLI Deluxe Hovedkort problemer


Asus A8N32 SLI Deluxe hovedkort er et generelt godt anmeldt hovedkort, Imidlertid har enkelte brukere og anmeldere oppstått problemer med enheten. De fleste av hovedkortets problemene oppstår når du utfører oppgraderinger.

SP3 generelt problem

Den A8N32 hovedkort er en av AMD-basert prosessor hovedkort berørt av en bemerkelsesverdig Microsoft Windows XP Service Pack 3 (SP3) problem. Datamaskinen kjører en fil for Intel-baserte hovedkort som skader Windows-installasjonen når du oppgraderer til SP3 fra en eldre versjon av Windows XP.

SP3 spesifikt problem

Den A8N32 hovedkort lider også flere problemer med Windows XP SP3 hvis den ikke har en fersk nok versjon installert. Den eldre versjonen av hovedkortet Basic Input / Output System (BIOS) er uforenlig med SP3.

Hoppe SP3

Hvis flashing av BIOS ikke løser problemet med SP3, kan du prøve å oppgradere til en nyere versjon av Windows - for eksempel Vista eller 7 - eller stokk med SP2. Men vil du gå glipp av viktige sikkerhetsoppdateringer i henhold til SP2.

Større Heatsinks vil ikke passe

"PC World" i går gjennom hovedkortet, råder at større kjøleribber ikke vil passe riktig på hovedkortet. Dette kan være et problem hvis du ønsker å overklokke prosessoren og trenger en bedre kjøleløsning for å unngå skader.