AutoCAD DVD Training

AutoCAD DVD Training


Er DVD-baserte AutoCAD trening for deg? Det er fordeler og ulemper til opplæring ved hjelp av en DVD. Mens det er ikke for alle, det er sikkert gode grunner til å vurdere det.

Kostnadsfordeler

Advancing AutoCAD ferdigheter ved å lære fra en DVD vil koste betydelig mindre enn deltar på en klasse. Tradisjonelle klasser kan variere fra $ 500 til $ 1000 og mer hver, mens en DVD kurset kan kjøpes for mindre enn $ 100.

Mangel på Interaksjon

I motsetning til professor ledet kurs, DVD trening gir ingen interaksjon eller anledning til å stille spørsmål. Dette er den store brist av å lære av DVD.

permanent Resource

Når du kjøper en DVD, er den din for godt. Du vil alltid ha den lett tilgjengelig i tilfelle du trenger et oppfriskningskurs eller trenger å referere til en bestemt del. Når du delta klasser, forlate deg med hva som har vært forpliktet til minne og notatene.

Stikkordsøk

Mange AutoCAD trening DVDer har en nyttig søkeord søkefunksjon. Hvis du står fast med en viss AutoCAD kommando, vipper DVD i datamaskinen, skriv inn kommandoen du sliter med og umiddelbart finne informasjon relatert til den kommandoen. Det blir ikke mye enklere enn det.