Dell E Mini Inspiron Specs

Som svar på den økende populariteten til netbooks eller subnotebooks - nedstrippet, rimeligere versjoner av bærbar PC eller bærbar PC - Dell Inc. introduserte E-serie i 2008. Siden den gang har Texas-basert datamaskin teknologiselskap omdøpt det som Inspiron Mini, og dermed godt å plassere den under sin paraply for Entry og mid-level datamaskiner. Per april 2011, er den nåværende netbook modell Inspiron Mini 10, oppkalt etter størrelsen på skjermen.

Operativsystem, prosessor, minne

Hver Mini Inspiron kjører Microsoft Windows 7 Starter, den versjonen av Windows 7 operativsystem med færrest funksjoner. Prosessoren er en Intel Atom, en databrikke som halvlederselskapet Intel Corporation gjør spesielt for netbooks, samt andre relativt små elektroniske enheter. Mini Inspiron prosessor har en prosesseringshastighet på 1,66 gigahertz og en front-side bus, eller dataoverføring, hastighet på 667 MHz. Systemminne er satt til 1 GB med DDR2 SDRAM.

Lagring og media

Harddisken på Inspiron Mini - koblet til sin SATA-grensesnitt - tilbyr 160 GB eller 250 GB lagringsplass, med en rotasjonshastighet på 5400 rpm. Den har også en 3-i-1 medieadapter for Secure Digital, Multimediacard og Memory Stick flyttbar flash-minneformater. Netbook ikke har en optisk stasjon for å spille og / eller opptak CDer eller DVDer, men du kan koble til en ekstern en ved hjelp av en av sine tre USB 2.0-porter.

Lyd, grafikk og skjerm

Mini Inspiron lydsystem består av en to-kanals HD-lyd-driver støtter et par av 2-watts høyttalere og to audio-kontakter for hodetelefoner og mikrofoner. Video og grafikk er levert av Intel NM10 Express-brikkesett, og subnotebook har en VGA-kontakt for tilkobling av en ekstern skjerm. Den 10,1-tommers skjerm støtter Wide Super Video Graphics Array oppløsning standard på 1024 x 600 piksler. Også inkludert er en 0,3-megapiksel webkamera.

Nettverk

Mini Inspiron mangler et modem. Men det har en 10 / 100Mbps Ethernet nettverkskort med RJ-45-kontakt for kablet nettverk. Det har også Bluetooth 2.1 trådløs tilkobling og en Dell Wireless 1397 nettverkskort som er i samsvar med internasjonale elektriske og Elektronikk 802.11g-standarden.

Fysiske mål og batteri

Hver Inspiron Mini - idrett en svart finish - måler 7,8 inches i dybden, 10,5 inches i bredden og en tomme til 1,3 inches i høyde fra front til bak. Den veier 2,7 lbs. med en 24-watt-timers tre-cellers litium-ion batteri og 3 lbs. med 48-WHR seks-cellers versjonen.