En Tutorial for TurboCAD 15

En Tutorial for TurboCAD 15


TurboCAD 15 er et program av IMSI / Design som arkitekter, tegnere og andre designere som brukes til å lage tegninger og andre med høy presisjon grafikk. TurboCAD funksjoner inkluderer de for tegning 2-D former og 3D-objekter. Læring TurboCAD innebærer å arbeide gjennom oppgaver som produserer disse grafiske elementene. Eksempler på slike oppgaver er å plassere 3-D primitiver (enkle objekter som kuber og kuler) på tegneområdet programmets og forme primitiver å danne mer komplekse objekter. Utvikle ferdigheter i TurboCAD gir deg mange av de ferdighetene som trengs for å skape de grafiske spesifikasjoner produksjonsteam trenger å konstruere et produkt.

Bruksanvisning

1 Åpne TurboCAD og klikk på "Avbryt" knappen på "Åpne fil" dialogboksen. Trykk deretter "Control-N" og klikk "Ny fra Scratch" for å starte et nytt prosjekt.

2 Klikk på "Insert" -menyen overskriften, klikk på "Line" undermenyen er "rektangel" element. Opprette dette rektangelet begynner et prosjekt som vil introdusere deg til grunnleggende begreper og prosedyrer som du vil bruke i fremtidige TurboCAD tegninger.

3 Klikk og dra en region i tegningen vinduet for å definere et rektangel. Klikk med musen på nytt for å fullføre rektangelet.

4 Høyreklikk på rektangelet og velg "Properties", klikk på "3-D" element i ruten til venstre i dialogboksen som vises.

5 Skriv "5 på" i "Tykkelse" tekstboksen for å vise at du vil rektangelet å utvide til en 3-D boksen hvis tykkelse er 5 inches.

6 Trykk "OK" for å lukke "Properties" -dialogboksen og la TurboCAD lage boksen fra rektangelet. Dette trinnet fullfører en fremgangsmåte for dannelse av en 3-D primitive. Du vil nå navigere rundt og forme primitive.

7 Klikk og dra den midtre museknappen i bane rundt boksen, og trykk deretter på "Control" og "Shift". Gjenta dra med midtre museknappen nede for å panorere utsiktspunktet over boksen. Trykk "Ctrl" og "Alt" mens du drar musen for å zoome inn og ut fra boksen. Du vil bruke disse navigasjonsverktøy i hver tegning som du oppretter med TurboCAD.

8 Klikk på "Edit" menyen "Fasett Edit" element for å gå inn i modus for å forme komponent flater av boksen.

9 Klikk på en fasett av boksen for å velge det, så holder musepekeren over en av de sirkulære noder som strekker seg fra "X", "Y" eller "Z" akser koblet til fasett. Musepekeren vil slå inn i en runde ikonet, noe som indikerer at programmet er klar til å rotere fasett. Klikk og dra for å rotere fasett.

10 Høyreklikk på verktøylinjen og plassere en sjekk på "Render" boksen for å vise "Render" verktøylinjen.

11 Klikk på "Render" verktøylinjen er "Draft" rendering-knappen for å slå standard ramma (dvs. gjennomsiktig) utsikt til en skyggefull utsikt over boksen.