Fate PC-krav

Fate PC-krav


"Fate" er et PC spill utviklet og utgitt av Wildtangent studioer og utgitt 18. mai 2005. "Fate" er et rollespill hvor spilleren bor i byen Grove og må fullføre flere nivåer av et fangehull i orden for å fullføre hovedoppdraget og pensjonere sin karakter. Siden det er mange typer av PC-ene på markedet, har utviklerne hos Wildtangent studioer skissert et bestemt sett av krav for "Fate" for å kjøre skikkelig.

Windows 2000, XP eller Vista

Datamaskinen må kjøre enten Windows 2000, Windows XP eller Windows Vista Operatin system for å riktig kjøre "Fate".

Pentium: 800 MHz eller høyere

PCen må ha en Pentium sentral prosessor som kjører på 800 megahertz (MHz) eller høyere for å kjøre "Fate". Det er vanligvis en etikett på PCen som vil informere deg om hva slags sentral prosessor du har.

256 MB RAM

Du må ha minst 256 megabyte (MB) RAM for å kjøre "Fate". å kontrollere mengden RAM på PCen, høyreklikker du på "Min datamaskin" ikonet på Start-menyen og velg "Properties" alternativet.

16MB 3D maskinvareakselerert skjermkort

Skjermkortet i PCen må være et 3D-kort og har minst 16 megabyte (MB) lagringsplass. For å sjekke statusen på skjermkortet, velg "Device Manager" i Start-menyen og velg "Display Drivers" alternativet.

DirectX versjon 8.0 eller nyere

In-game filmer sett i "Fate" vil kreve DirectX versjon 8.0 eller nyere. Denne versjonen vil vanligvis kommer med spillet, og hvis ikke, er tilgjengelig på DirectX hjemmeside.

Tastatur og mus

"Fate" krever innspill fra både tastatur og mus for å kjøre. Et tastatur og mus må være koblet til PC-en for å spille "Fate".