Free Web Development Training

Free Web Development Training


Lære å utvikle et nettsted kan være kostbart. Per november 2010, TrainUp.com tilbyr et fem dagers kurs på $ 2495. Imidlertid kan gratis webutvikling trening være til nytte, slik at studentene skal lære hjemme.

Identifikasjon

Web utvikling er prosessen med å designe og lage et nettsted for å gjøre informasjon tilgjengelig på Internett. Nettsteder er funnet via domene og web hosting registrering. Per november 2010, koster et domenenavn mindre enn $ 10 per år, og web hosting er tilgjengelig for mindre enn $ 5 i måneden.

programvare

Nettsteder er opprettet ved hjelp av HTML (Hypertext mark up språk) koding. Noen web design software gjør at en side som skal opprettes ved hjelp av menyene ligner de som brukes i tekstbehandlingsdokumenter uten HTML kunnskap.

Opplæring

Web utvikling trening kan inkludere HTML-koding, som arbeider med grafikk, meny skapelse, javascript, ved hjelp av nettstedet maler, CSS stilark og innholdsadministrasjon. En av de beste måtene å lære webutvikling er å lage en enkel nettside. Gratis opplæring og programvare er tilgjengelig på nettet.