Grunnleggende Epson Stylus CX6000 skriver Feilsøking

Grunnleggende Epson Stylus CX6000 skriver Feilsøking


Epson Stylus CX6000 er en alt-i-ett-fargeskriver som kan skrive ut opptil 27 sider per minutt i svart-hvitt eller farger. Den har en 2-tommers LCD-skjerm for forhåndsvisning bilder og vise meldinger til brukeren. Feilsøking bør utføres hvis det oppstår problemer med CX6000. Når mulige årsaker til et problem er identifisert, kan problemet løses i mange tilfeller ved å fullføre feilsøkingsprosessen.

Bruksanvisning

1 Kjør en skriver til å diagnostisere problemer. Slå av skriveren. Koble USB-kabelen fra skriveren. Slå CX6000 igjen. Trykk på "Setup" -knappen. Trykk på høyre eller venstre piltast til "Kontrollere blekkdyser" vises. Trykk Start." Skriveren vil deretter skrive ut et testmønster og viser prosentandelen av blekk igjen i hver patron. Slå av skriveren og koble fra USB-kabelen, og slå skriveren på igjen. Hvis testsiden ikke ble skrevet ut, er det et problem med selve skriveren. Hvis testsiden skrives ut, kan problemet være forårsaket av datamaskinen eller USB-kabelen.

2 Kontroller USB-kabelen. Sørg for at den er riktig koblet til skriveren og datamaskinen.

3 Legg papir i arkmateren hvis det vises en melding "Paper ut". Trykk på "Start" -knappen etter at papir er lagt for å fjerne feilmeldingen.

4 Fjern alt fastkjørt papir hvis en melding "Clear papirstopp" vises. Trykk på "Start" -knappen for å automatisk ut papiret som sitter fast. Dra forsiktig ut papir som ikke automatisk løse ut. Hvis papiret sitter fast inne i skriveren, slå av enheten. Åpne skannerdekselet, og fjern det fastkjørte papiret.

5 Bytt ut blekkpatronen (e) hvis utskriftene har hvite striper eller visse farger er flekket eller falmet. Bytt bare fargen som er berørt.

6 Rengjør skrivehodedysene hvis lette horisontale linjer vises på utskriftene. Høyreklikk på skriverikonet på oppgavelinjen hvis du bruker Windows. Hvis du bruker en Macintosh, åpne "Programmer" -mappen og velg "EPSON Printer Utility." På enten Windows eller Macintosh, velg "Stylus CX6000" og klikk "OK." Velg "Head Cleaning." Klikk på "Start". Klikk på "Finish" når prosessen er fullført.

7 Pass på at det ikke er for mange ark lastet hvis papiret ikke mates riktig. Det bør ikke være mer enn 20 ark med fotopapir eller 100 ark med vanlig papir i arkmateren.