Hva er de tilgjengelige tekstattributter i Word?

Hva er de tilgjengelige tekstattributter i Word?


Microsoft Word gir brukere med mange tekstalternativer, alle funnet i "Home" -kategorien. Lagt til disse er automatisert "Style" attributter som brukes på tekst når en stil er valgt. Til syvende og sist, når det gjelder fonter og hva du kan gjøre med din tekst, gir Microsoft Word deg muligheten til å være kreativ, og gjør det mulig å bruke tekst i unike og iøynefallende måter.

Hjem Tab i Microsoft Word

Det første stedet å finne tekstattributter i Microsoft Word er "Home" -fanen øverst i vinduet. Det er den første kategorien i "Ribbon" og det er fornuftig som de fleste av de mest brukte verktøyene er der. Der vil du finne fet, kursiv, understreking, gjennomstreking hevet, senket, alle skrifter (i en rullegardinmeny), skriftstørrelser, utheving og skriftfarge. Det er også en knapp for å endre skrift til alle caps, kapitéler, forbokstav og tittel case.

Microsoft Word 2010 har også lagt til en ny knapp til denne gruppen, kalt knappen teksteffekter. Det ser ut som en bokstaven "A" med en glødende blå ramme. Klikker åpner opp en rullegardinmeny som lar deg legge til rammer på tekst, fyll farger, og alle slags skygger og glødende kanter, selv et speil refleksjon.

Ventilasjons Font Meny

Nederst til høyre på skriften delen av kategorien Hjem, vil du se en liten pil. Klikk på den og en mer detaljert skriftvinduet boks åpnes. Her vil du finne slike teksteffekter som Double Gjennom, Shadow, Outline, Relieff, Graver og Skjult. Det er også en kategori øverst for Tegnavstand. Der kan du øke eller redusere avstanden mellom bokstavene, endre utligning, og selv flytte bokstavene opp og ned på sin linje.

Retning Tekst

Hvis du setter teksten i en tekstboks, er det fortsatt flere ting du kan gjøre. Du kan endre retningen på teksten slik at det går opp og ned eller høyre til venstre. Du kan også ta tak i rotasjon håndtaket på tekstboksen og vinkel hele boksen slik at det ser ut som teksten er vinklet.

Ord Kunst

Microsoft Word leverer også et bibliotek med grafisk utformet effekter for tekst som heter "Word Art." Perfekt for titler og plakater, vil Word Art endre teksten i vilt fargerike 3-D tekst, noen har gradienter, andre kurvet og krymper. Du vil finne Word Art i kategorien Sett inn på toppen av båndet.