Hva er forskjellen mellom Microsoft Word og Microsoft Works?

Hva er forskjellen mellom Microsoft Word og Microsoft Works?


Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram. Alle funksjonene sentrum rundt å lage dokumenter som hovedsakelig inneholder tekst. Microsoft Works, derimot, er en multi-funksjons program som inneholder tekstbehandling, regneark og database evner. Hver av disse funksjonene, men er ikke så omfattende som et program dedikert til en bestemt funksjon, for eksempel Microsoft Word (tekstbehandling), Microsoft Excel (regneark) og Microsoft Access (databaser).

Tekstbehandling

Tekstbehandling, typing av brev, rapporter og andre tekstdokumenter, er den primære funksjon av Microsoft Word, men er bare en funksjon av Microsoft Works. Fordi Microsoft Word fokuserer utelukkende på tekstbehandling, og tilbyr en rekke tekstbehandling relaterte funksjoner for å lage alle typer dokumenter. Microsoft Works tilbyr bare nok tekstbehandling til å lage enkle dokumenter som brev og husholdnings filer. Den mest avanserte funksjonen lar brukeren sette inn en tabell. Works inneholder de grunnleggende tekstformatering kommandoer, stavekontroll og ord teller, men ingen av de avanserte tekstbehandling at ordet har, for eksempel automatisk innholdsfortegnelse, indeksering eller muligheten til å spore dokumentere endringer.

regneark

Med Microsoft Word kan du legge til en tabell for visning av rad- og kolonne data og bruke sin form funksjon for å inkludere enkle aritmetiske funksjoner som legger til og trekker, men det er omfanget av sine regnearkfunksjoner. I stedet er avhengig Word på sømløst utveksle data med sin kamerat Office-programmet Microsoft Excel for å arbeide med økonomiske data. Regnearket del av Microsoft Works, derimot, er som en nedstrippet versjon av Excel. Den lar deg spore hjem budsjettet og andre enkle finansielle poster.

database

Microsoft Word kan bruke tekst datafiler for å lage fusjonert dannet bokstaver og sortere tekstlinjer alfabetisk basert på den første bokstaven på linjen, men det er så langt som sin database funksjoner går. Microsoft Works har en database funksjon som lar deg lagre en samling av data, for eksempel personlige kontakter eller varelager. Disse dataene kan eksporteres til Microsoft Access for videre manipulering.

maler

Microsoft Word og Microsoft Works har et stort utvalg av dokumentmaler for å hjelpe deg raskt opprette nye dokumenter i et bestemt format som en brosjyre. Microsoft Works har design som er rettet mot hjemmebrukere, med maler for handlelister og bursdagskort, mens Microsoft Word snakker til virksomheten brukeren med maler for faktura og regnskapsrapporter.

planlegging

Microsoft Works handler om å hjelpe deg med å forenkle oppgaver for å få ting gjort. En del av som inneholder en kalenderfunksjon hvor du kan legge inn avtaler og gjøre oppgaver, og Works vil minne deg om tidsfrister. Selv om du kan opprette en tekst kalender gjennom sitt enorme utvalg av designmaler, ikke Microsoft Word ikke har noen planlegging eller oppgave påminnelse evner. Du må slå til sin søster programmer Microsoft Entourage eller Microsoft Outlook i Microsoft Office-pakken for det.