Hva er forskjellen på en tabell og en iFrame på et nettsted?

Hva er forskjellen på en tabell og en iFrame på et nettsted?


Det er ingen enkel måte å bygge et nettsted. Det er heller ingen retningslinjer for hva som skal vises på hver av websidene. Tenk på et nettsted som et tomt lerret med dine ferdigheter tar det visuelt til uansett hvilket nivå du ønsker. To funksjoner som kan være nyttige på nettstedet ditt bord og iframes. Begge kan være kodet i HTML for å tilby seerne en dynamisk opplevelse i motsetning til rett tekst.

Bord

HTML-tabeller lar deg vise innhold på en webside i et strukturert format. Tabeller er konstruert av rader og dataceller - tror Microsoft Excel. Det kan være så få eller så mange rader og celler som er nødvendig. Tabeller kan inneholde tekst, bilder, linker, skjemaer og andre HTML-kode. De støttes av alle de store nettlesere.

Sample Table

<Table border = "0" cellspacing = "0" cellpadding = "0" width = "500">
<Tr>
<Td width = "250"> Innhold </ td>
<Td width = "250"> Innhold </ td>
</ Tr>
</ Table>

Denne koden viser en tabell som har en rad med to dataceller. Alle de attributtene som er tilordnet "bord", "tr" og "TD" er justerbare. For eksempel vil ordene "innhold" i datacellene ser ut til å flyte på websiden. Endre grensen attributt fra "0" til en eller flere og bordet, og cellene vil bli beskrevet. Tabeller kan også bakgrunn og border farger, samt vises inni hverandre.

iFrame

iFrames brukes til å vise et dokument eller en webside i et sekund webside. iFrames er nyttig hvis du har til å publisere samme innhold over flere sider. Du vil oppdatere nettsiden innholdet i kilden til iFrame og at endringen vil bli reflektert på alle sidene som bruker iFrame-koden. Hvis du oppdaterer websiden som inneholder iframe-koden, vil denne endringen ikke påvirke de andre bruker den samme koden. iFrames støttes av alle de store nettlesere.

Eksempel iFrame

<Iframe src = "http: //www.yourlink.com&quot; width =" 300 "height =" 300 "scrolling =" no ">
</ Iframe>

Erstatt "http:... //www.yourlink.com&quot, Med nettadressen du ønsker det kan være enten en ekstern eller tredjepart linken Høyden og bredden av iFrame er passelig I dette tilfellet, hvis innholdet på iFrame siden passer inni 300x300 vinduet, og rulling er satt til "nei", en seer kanskje aldri selv være i stand til å fortelle en iFrame blir brukt. Hvis innholdet er større eller rulling er satt til "ja", vil det være klart det er en side på en side. innhold vil bli kuttet, eller en scrollbar vil bli lagt til side.

forskjeller

Det finnes ingen likheter mellom iFrames og tabeller. De to kan brukes sammen skjønt. iFrame-kode kan plasseres inne i en tabell for å formatere den ordentlig på websiden. En tabell også kan legges til HTML-koden på websiden en iFrame ringer i. I en slik situasjon, må du kontrollere at iFrame er riktig størrelse slik at hele tabellen passer på primærsiden.