Hvor å Fastsette Application Error 17235

Hvor å Fastsette Application Error 17235


Meldingen "Application Error 17235" vises på skjermen når du bruker en DVD backup program som "Inter DVD Copy" og programmet opplever et problem som fører til at det å stenge tidlig. Feilmeldingen kan være forårsaket fordi du ikke starte datamaskinen på nytt umiddelbart etter opprinnelig installert programmet, eller fordi datamaskinens DVD-stasjonen bruker en utdatert programvare driver.

Bruksanvisning

1 Hvor å Fastsette Application Error 17235

Åpne "Start" -menyen på skrivebordet ved å klikke på Windows-ikonet plassert i nedre venstre hjørne av skjermen. Klikk på "Control Panel" knappen og vent til et nytt vindu skal vises. Bla gjennom Kontrollpanel alternativer og dobbeltklikk på ikonet merket som "Programmer og funksjoner."

2 Hvor å Fastsette Application Error 17235


Klikk på "Navn" -knappen under "Organiser" på vei til alfabetisk ordne liste over alle programmene som er installert på harddisken på datamaskinen. Finn navnet på programmet som gir deg meldingen "Application Error 17235" i listen over installerte programmer. Klikk på programnavnet, og klikk på "Avinstaller" knappen øverst i vinduet.

3 Vent til programmet for å fullføre avinstalleringen fra harddisken på datamaskinen, og deretter lukke Programmer og funksjoner vinduet. Sett inn installasjonsplaten for programmet du slettet. Følg instruksjonene som dukker opp på skjermen for å installere programmet. Start datamaskinen på nytt så snart installasjonen ber deg om å gjøre det.

4 Hvor å Fastsette Application Error 17235

Forsøk på å bruke programmet for å se om meldingen "Application Error 17235" vedvarer. Lukk programmet og klikk på "Start" -menyen og gå tilbake til Kontrollpanel. Dobbeltklikk på "Device Manager" ikonet. Klikk på "Fortsett" knappen hvis operativsystemet bringer opp et nytt vindu som spør om tillatelse til å åpne menyen for enhetsbehandling.

5 Finn oppføringen i menyskjermen som er merket som "DVD / CD-ROM-stasjoner." Klikk på plusstegnet til venstre for inngangen for å få opp en ny liste over alternativer. Finn navnet på DVD-stasjonen og høyreklikk på den. Klikk på "Update Driver" fra menyen som kommer opp. Vent til den nyeste versjonen av driveren å fullføre installasjonen, og deretter starte datamaskinen på nytt. Åpne programmet som ga deg feilmeldingen og forsøke å bruke det igjen.

Hint

  • Hvis du likevel fortsette å motta meldingen "Application Error 17235" etter å ha installert programmet og oppdatere enhetsbehandling DVD-stasjonen er, må du kontakte produsenten av programmet for ytterligere støtte som det kan være en konflikt med et annet program du har installert eller med operativsystemet.