Hvordan å komme forbi en Proxy blokkering på datamaskinen

Hvordan å komme forbi en Proxy blokkering på datamaskinen


Proxy-servere tillater anonym surfing på nettet og kan også gi deg tilgang til nettsteder som har blitt blokkert av nettverksadministratorer. Noen administratorer har vokst lurt å dette trikset, imidlertid, og har begynt å blokkere proxy steder fra nettverk, så vel. Hvis du virkelig trenger å besøke et blokkert nettsted og kan ikke bruke en web-basert proxy-server, kan du bruke en online oversettelsesverktøy for å få tilgang til nettstedet ved å oversette nettstedet fra japansk til engelsk.

bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til en nettside oversettelsestjeneste. Google tilbyr en slik tjeneste, som gjør Yahoo! og SDL er FreeTranslation.com (se Ressurser).

2 Skriv inn nettadressen til nettstedet du ønsker å besøke i den medfølgende boksen. Sett "Trans fra" boksen til "japansk" og "Oversett til" boksen til "English". Fordi japansk er et tegn-basert språk, er det liten sjanse for at et ord eller uttrykk vil utilsiktet oversettes, forlater engelsk på siden intakt. Klikk på "Oversett" -knappen.

3 Bla gjennom og bruke nettsiden som normalt. Området bør fortsatt være på engelsk, så navigere bør ikke være et problem. Hvis du ønsker å besøke et blokkert nettstedet på et annet språk, kan du gjøre det og ha området oversatt som et pluss.

Hint

  • Nettverksadministratorer blokkere enkelte nettsteder for en grunn. Ved å bruke et oversettelsesverktøy for å få tilgang til et blokkert nettsted, være forberedt på å ta konsekvensene av handlingene dine bør du bli fanget.