Hvordan Angre i Opera Turbo

Hvordan Angre i Opera Turbo


Opera Turbo gir en komprimering alternativ for raskere lasting av side på tregere Internett-tilkoblinger. Datakomprimerings raskere nettleser ytelsen på tregere nettverk, tethered mobiltelefoner, i rush bruk ganger, på travle Wi-Fi hotspots og på eksterne tilkoblinger. Opera Turbo har en automatisk innstilling, slik at du kan tillate Opera å engasjere turbo automatisk når tilkoblingen bremser ned. To angre alternativene fungerer i Opera Turbo for å angre den siste handlingen. Med 2010-versjonen av Opera 11, Opera gitt en angrefunksjon for gjenåpning av en lukket nylig lukkede faner.

Bruksanvisning

1 Klikk på Opera menyknappen øverst i venstre hjørne av nettleseren. Dette avslører en rullegardinmeny av Opera alternativer.

2 Klikk "Side" på rullegardinmenyen. Dette åpner sidemeny.

3 Velg "Angre" på side menyen. Dette vil angre den siste handlingen, for eksempel gjenopprette den sist slettet tekst i et felt, e-post eller et dokument.

4 Bruk hurtigtasten "Ctrl" + "Z" som en alternativ metode for å bruke angrefunksjonen i Opera turbo.

5 Angre en lukket fane ved å klikke på "Recycle Bin" ikonet øverst til høyre i nettleseren Opera. Klikk på fanen du ønsker å gjenåpne. Dette gjenoppretter den kategorien. Du kan også trykke "Ctrl" + "Shift" + "T" gjenåpne den siste fanen du lukket.

Hint

  • Andre nyttige hurtigtaster som jobber i Opera Turbo inkludere "Ctrl" + "A" for å velge alle på en side, for å "Ctrl" + "C" klippe valgt tekst eller element, "Ctrl" + "P" for å lime inn den merkede materiale og "Ctrl" + "X" for å kutte det valgte materialet. For redo, trykker du "Ctrl" + "Y."
  • For å se Opera Turbo-indikatoren, klikk på "verktøylinjer" på Opera-menyen og velg "statuslinjen." Dette viser Opera Turbo-ikonet. Ved å klikke på dette ikonet kan du konfigurere Opera Turbo. Slå turbo-modus på eller av, eller holde den på automatisk.
  • Hvis du har en rask Internett-tilkobling, vil turbo ikke øke nettleseren din hastighet.
  • Hvis du klikker på "Tøm liste av lukkede faner" på toppen av de lukkede faner menyene, vil du ikke være i stand til å gjenåpne disse kategoriene. Den lukkede faner menyen åpnes når du klikker på papirkurven på øvre høyre hjørne av Opera.