Hvordan Block Private Browsing i Google Chrome

Hvordan Block Private Browsing i Google Chrome


Googles Chrome nettleser har en opsjon i preferansene som lar deg surfe på nettet privat, uten noen rekord i nett historie eller cookies lagres fra økten. Dessverre, foreldre som ønsker å overvåke sine barns nett økter kan ikke gjøre det gjennom Chrome, dersom barnet bruker "inkognitomodus." Det er noen måter å blokkere og omgå sine private surfing, slik at du kan være sikker på at de ikke surfer på nettsteder du helst vil unngå.

Bruksanvisning

1 Blokker innhold du ikke vil at barna ser på nettet med OpenDNS. OpenDNS lar deg blokkere upassende nettsteder fra hele husholdningen, inkludert en egen melding som kommer opp når en blokkert siden åpnes. Den lar deg også til å se på kontoen din og se hvilke sider familien din er regelmessig tilgang til, selv om de bruker inkognitomodus i Chrome. Det betyr at deres surfing er ikke privat, selv om de bruker private innstillinger.

2 Tillate visse sider eller blokkere visse sider ved å bruke utvidelser som Hviteliste for Chrome, Personal Blocklist eller Search Engine Blacklist. Du kan aktivere disse utvidelsene til å arbeide i inkognitomodus ved å sjekke "Tillat i inkognito" boksen i Extension Manager.

3 Legg til andre utvidelser som lar deg sjekke nettleserens historikk lett som Historie 2, Historie Kalender eller nylig historikk. Du kan aktivere disse utvidelsene til å arbeide i inkognitomodus i Extension Manager, og blokkere inkognitomodus evne til å kvitte nettleserens historikk.