Hvordan bruke GDIPlus

GDIPlus er en DLL-fil som er forhåndsinstallert på Microsoft Windows XP datasystemer. En DLL-fil eller biblioteket for dynamiske koblinger fil, blir brukt av flere programmer på datamaskinen. Gdiplus.dll filen brukes av programmer som viser grafikk og formatert tekst på video skjerm eller skriver. For å bruke Gdiplus.dll, må en bruker for å få tilgang til et program som bruker slike grafikk eller tekst.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start", "Alle programmer" og naviger til et program som bruker grafiske bilder, for eksempel "Microsoft Paint", "Image Editor" eller et lignende program.

2 Åpne programmet og klikk på "File", "Open". Velg et bilde som skal importeres inn i programmet. Alternativt kan du klikke på "Text" -verktøyet og skriv ut ønsket tekst.

3 Fullfør typing av teksten eller import av bildet. Når bildet er ferdig med å importere og skrive teksten er ferdig, vil Gdiplus.dll smekk til handling. Gdiplus.dll-filen gjør at skjermen kan oppdage og vise bildet av dokumentet riktig. Dette vil også holde sant hvis du skriver ut dokumentet ved å klikke på "Fil" og "Skriv ut".