Hvordan bruke Netgear CVG834G som en enkel Modem

Netgear CVG834G er et veldig kraftig hjemmenettverk verktøy, som kombinerer et kabelmodem, router, trådløst aksesspunkt, brannmur og VOIP router hele inn i en frittstående enhet. Bruke CVG834G kan effektivisere din hjemme- eller kontornettverket ved å eliminere en rekke eksterne enheter - som VOIP rutere og eksterne brannmurer - og eliminerer behovet for uhåndterlige nettverkskabler kjører over bakken. Netgear CVG834G kan også brukes til en enkel, men effektiv DOCSIS kabelmodem, og leverer Internett-tjenesten via en Ethernet-kabel direkte koblet til en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble koaksialkabelen fra din bredbåndsinstallerte koaksialkabel utløp til koaksial tilkobling på baksiden av Netgear modem.

2 Fest Ethernet-kabel fra en av de gule Ethernet-porter på baksiden av Netgear til datamaskinens Ethernet-port.

3 Tilbakestill modemet ved å trekke ut strømkabelen i 30 sekunder og koble den til igjen. Start datamaskinen så vel for å gi Netgear tilstrekkelig tid til å fullt starte på nytt. Når maskinen starter opp igjen til skrivebordet, forsøk på å koble til flere nettsider. Siden CVG834G er et DOCSIS-kompatibelt modem, er ingen ekstra oppsett er nødvendig på datamaskinen; datamaskinens nettverkskort bør anerkjenne modemet og skape en lokal tilkobling for deg. Hvis du er i stand til å bla gjennom websider uten feil, har du koblet modemet og kan fortsette å bruke det som en enkel modem.