Hvordan bruke Radmin Med en Sonicwall T1-170

Radmin er en fjernkontroll programvare for PC. Radmin kjører som en server på datamaskinen den er installert på, slik at brukerne kan koble til den fra internett og bruke desktop datamaskinens som om de sitter foran den. Datamaskiner bak en Sonicwall sikkerhetsapparat eller andre ruter kan ikke kobles til direkte fra Internett. Sonicwall enheten slipper all innkommende trafikk, hindre brukere på Internett fra å koble til Radmin server. Du kan opprette en brannmurtilgang regel i Sonicwall enhetens webgrensesnitt, som sender trafikk, slik at brukerne kan koble til Radmin server over Internett.

Bruksanvisning

1 Åpne Sonicwall administrasjonsgrensesnittet ved å skrive "192.168.168.168" i adressefeltet i nettleseren og trykke "Enter".

2 Logg inn med brukernavn og passord Sonicwall enheten.

3 Klikk på "Firewall" menyen på venstre side av konfigurasjonssiden, og klikk "Tjenester".

4 Klikk "Legg til" under "Egendefinert (Custom) Tjenester" spissen.

5 Skriv "Radmin" i "Name" -boksen.

6 Type "4899" i venstre og høyre "Port Range" bokser.

7 Klikk på "Protocol" boksen og klikk "TCP".

8 Klikk på "OK".

9 Klikk på "Access Rules" under Brannmur menyen.

10 Klikk "Legg til" nederst på listen over tilgangsregler.

11 Klikk på "Tillat".

12 Klikk "Service" og klikk "Radmin."

1. 3 Skriv inn den lokale IP-adressen til datamaskinen som kjører Radmin inn i "adresseområdet begynner" og "Address Range End" boksene til høyre for "Destination". Hvis du ikke kjenner datamaskinens IP-adresse, klikker du på "Start" på datamaskinen som kjører Radmin, klikk på "Control Panel", klikk på "Vis nettverksstatus og oppgaver", klikk på navnet på tilkoblingen under "Internet", klikk "Detaljer "og lese IP-adressen til høyre for" IPv4-adresse "i detaljvinduet.

14 Skriv en kommentar som "Radmin" inn i "Kommentar" -boksen.

15 Klikk på "OK".