Hvordan bygge en naturlig Avatar

Hvordan bygge en naturlig Avatar


Avatarer er digitale personifiserte virkelige mennesker, og er en vanlig forekomst i Internet kultur og web-baserte spill. Brukere lage avatarer som ligner det de ser ut i det virkelige liv for online, community-baserte, forum og chat-områder. I mange videospill, disse avatarene vises som fantasy skapninger, slik som orker eller alver, og kan ikke ha noe å gjøre med deres brukerens utseende. Uavhengig av medium, men avatarer kan bare laget for å se så naturlig som avataren skapende program tillater.

Bruksanvisning

1 Sett bilde av deg selv foran deg, enten skrives ut eller på dataskjermen. Studere den i et minutt eller to. Å ha et poeng av visuell referanse bidrar til å holde en avatar forankret i virkeligheten.

2 Identifiser viktige funksjoner i fotografiet. Note egenskaper som høyde og kroppsform, nese form, hår stil og farge, hudfarge, øye form og farge, mengde sminke, øre form, piercinger eller synlige tatoveringer, stil på klær og noen ekstra funksjoner som folk kan bruke til å identifisere du.

3 Bruke avatar skapende program på nettsiden eller i spillet, start ved å endre de brede alternativene først; ofte dette er din høyde, kroppsform og hudfarge. Disse skaper et lerret for deg å begynne å legge inn mer informasjon.

4 Velg neste detaljnivået tilgjengelige, for eksempel hår eller stil på klær og justere dem ved hjelp av valgene som tilbys til du skape et bilde som passer best for din fotografi.

5 Fortsett å redigere større detaljnivå tilbys inntil videre tilpasning er utilgjengelig.

6 Plasser den opprinnelige bilde av deg ved siden av din nye avatar og sammenligne egenskaper. Hvis en funksjon eller detalj synes av, gå tilbake til det skrittet og redigere valgene inntil resultatet vises mer naturlig.

Hint

  • Noen programmer som lar deg lage en avatar kan være begrenset i valg av funksjoner og detaljer, eller bare tilby cartoon- eller tema-inspirert avatarer. I dette tilfellet, fokusere på de bredere detaljer som du kanskje ser ut som deg.