Hvordan bygge et nettsted som tjener penger eller inntekt

Å lage et nettsted som produserer inntekt kan være morsomt og givende. Her er noen nettsted bygge tips.

Bruksanvisning

1 Det første du trenger å gjøre er å ha en plan lage en sjekkliste for å følge og holde seg til det.
Hvilke interesser har du, hobbyer, arbeidsrelaterte, sports at du har erfaring med, osv.
Du trenger en god nettside byggmester som Dream Weaver eller Forsiden Jeg bruker Forsiden og bli kjent med FTP til å laste opp ditt nettsted.
Før du bygge ditt nettsted du trenger et domenenavn for det. De viktigste faktorene i å velge et domenenavn "web-adresse" som vil øke din fortjeneste eller inntekt Gjør din bedrift nettsted utseende som profesjonell og målrettet som mulig til folk som ønsker å kjøpe. Dette kan ta litt tid, men skrive ned hva domenenavn du ønsker. Så gå til en vertstjeneste som GoDaddy, er at som jeg bruker de er pålitelige og har gode priser. Skriv inn navnet og se om det er tilgjengelig, kan du prøve og bruke .com hvis mulig.
Husk at søkemotorer som nettstedet ditt navn i domenenavnet. Her er et eksempel: Hvis du liker golf se etter noe sånt som "min golf tips" eller "golfhelpbooks" du får ideen. Uansett hva du bestemmer deg for å sørge for at motivet er i domenenavnet.

2 Artiklene, og informasjon på nettstedet skal være relevant for området og bør målrette området offentlig at nettstedet er opptatt av.
Nettstedet skal være enkelt å bruke, med grensesnitt og navigering enkel og pålitelig.
Grafikken og teksten bør inneholde en enkelt stil og samme font i hele, for å vise konsistens. Stilen skal være profesjonell, tiltalende og relevant.
Nettstedet må også være lett å finne, gode stikkord på hver side, slik at de store søkemotorene og folk søker kan finne den.
Å få folk til å ta hensyn til innholdet ditt, gir gode publiserings en unik mulighet til å skape målrettet innhold for det produktet du velger å selge. Lag en god kvalitet nettside i en velprøvd marked ved å pakke sammen lignende eller komplementære produkter med anmeldelser på siden. Hvis du har ditt eget produkt å selge kan du bruke Pay Pal eller Google selgere å samle betalinger jeg bruker begge. Begge disse kredittkort tjenester er enkle å bruke og gir deg buy knappene til å plassere på siden din. Jeg liker å bruke den minste Kjøp knappen som er tilgjengelig. Du kan også bruke rullegardin buy knappene hvis du har mer enn ett produkt å selge på en side.

3 Har en av ditt nettsted selger til bedrifter eller kjøpere? Plasser innhold eller vurderinger deretter. Finne ut hvordan du kan skjære gjennom rot å nå målgruppen gjennom å skrive hva de trenger å lese og hva de ønsker å kjøpe.
Du må sørge for at nettstedet er rikt innhold, har atlas 100 eller flere ord på indekssiden (eller hjemmesiden) slik at søkemotorer for å finne ditt nettsted. Hold innhold om hva området har å tilby og ha løsninger eller svarere til hva folk søker etter. Hvis du selger produkter sørge for at hver side er knyttet til hjemmesiden. vurderinger på siden med en affiliate link eller banner til nettstedet som selger produktet tilbudet produktet.
Du kan registrere deg som en affiliate hos Sharasale eller Commission Juction, eller klikk bank hvis du ønsker å selge ebøker er det noen flere som er lett å jobbe med og sende ut månedlige kommisjon sjekker de fleste har direkte innskudd til bankkontoen din.
Hvis du bare skriver innhold kan du plassere AdSense-annonser på siden eller i bunnen av page.Google Adsense er en annonsevisning programmet drevet av Google. Det er Pay Per Click og Rettet annonsering Adsense har mange forskjellige alternativer på hvordan du plasserer det annonser på siden din. Html delen av siden må ha de viktigste ordene i tittelen så de riktige annonsene vises på siden. Husk aldri, aldri, klikk på dine egne annonser Google vil utestenge deg for klikksvindel.
Dette er bare noen få gode nettsted bygge tips som jeg har lært gjennom prøving og feiling. Hvis du har noen spørsmål om hvordan å lage et nettsted som gjør penger poste dem, og jeg vil gjøre mitt beste for å besvare dem.

Hint

  • Sørg for å bruke stavekontroll
  • Ikke klikk på dine egne AdSense-annonser.