Hvordan Clean Up & Omorganiser post i Outlook 2007

Organisere e-post i Microsoft Outlook-klienten kan spare deg for mange hodepine ned linjen. En rotete innboks gjør det ekstremt vanskelig for deg å holde oversikt over viktige meldinger og holde seg på toppen av viktige daglige oppgaver. Microsoft Outlook 2007 har innebygde verktøy som tillater deg å forenkle din e-post innboks og organisere meldinger basert på mange tilpasses faktorer.

Bruksanvisning

1 Endre ordningen som brukes for å vise meldingene. Klikk på "View" -menyen og klikk "Ordne etter." Klikk på arrangementet du ønsker å bruke for å vise meldingene. Noen ordninger er dato, emne og mottaker.

2 Grupper lignende e-postmeldinger i samme mappe. Klikk på "File" -menyen og velg "New". Klikk på "Folder" for å opprette den nye mappen. Dra lignende meldinger til den nye mappen for å gruppere dem.

3 Opprett en søkemappe for å hjelpe sortere e-postmeldinger. Klikk på "File" -menyen, velg "New" og klikk "Søk Folder." Noen søkemapper, for eksempel "uleste Mail," er laget av Outlook som standard.

4 Sorter meldingene dine med en fargekategori. Klikk "kategorisere" på verktøylinjen, og klikk "Alle kategorier". Klikk på "Ny" og skriv inn et navn for den nye kategorien. Velg fargen du ønsker å representere kategori fra rullegardinmenyen. Klikk på "OK". Hvis du vil tilordne fargen på en melding, velger du meldingen og klikk "kategorisere". Velg fargen kategorien som du ønsker å bruke på den meldingen.

Hint

  • Microsoft Outlook Express tilbyr ikke bredden i organisasjons funksjoner som Microsoft Outlook 2007 inneholder.