Hvordan få tilgang en Outlook Express Adressebok Remotely

Det er to måter å få tilgang til kontakter fra Microsoft Outlook eksternt. Den første er å eksportere kontaktene til en CSV (kommadelte verdier) fil, som kan vises ved hjelp av Excel. Den andre metoden er å bruke Remote Desktop Connection, et program som leveres som standard med Windows. CSV-filen er et standard filformat anerkjent av mange e-postklienter og programmer, noe som gjør den ideell for bruk med mobiltelefoner.

Bruksanvisning

Eksporter kontakter

1 Åpne Outlook Express ved å klikke på "Start", "Program Files" og "Outlook Express".

2 Klikk på "File", "Export" og "Address Book". Velg "Text File (CSV)." Klikk "Export" og velg plasseringen på datamaskinen der filen skal lagres.

3 Kopier den eksporterte CSV-filen til en ekstern plassering enten ved å sende den eller bruke en ekstern minneenhet. Åpne CSV-fil fra den eksterne plasseringen.

Bruk en Remote Desktop Connection

4 Sett opp en tilkobling til eksternt skrivebord. Klikk på "Start", høyreklikk på "Min Datamaskin" og "Egenskaper".

5 Aktiver Remote Desktop Connection ved å klikke i-boksen ved siden av "Tillat brukere å koble til datamaskinen eksternt." En "Computer Name" vises på den skjermen; husker det navnet. Klikk på "OK".

6 Åpne "Remote Desktop Connections" på en ekstern datamaskin. Klikk "Start", "Program Files", "Tilbehør" og "Remote Desktop Connection." Skriv inn navnet på den første datamaskinen. "Skriv inn brukernavn. Brukernavnet er det samme brukernavnet som brukes til å logge på Windows. Klikk på" Connect ", skriv inn passordet forbundet med det brukernavnet og klikk" OK. " eksterne datamaskinens skrivebord vises på skjermen. Naviger til Outlook Express og få tilgang til kontakter.