Hvordan feilsøker jeg et strømproblem på en Sony PCG-FRV26?

Hvordan feilsøker jeg et strømproblem på en Sony PCG-FRV26?


Sonys PCG-FRV26 er en bærbar datamaskin kjent for sine ekstra prosessorkraft og multimedia evner. Det er et medlem av VAIO sub-brand av Sony datamaskiner. Strømproblemer med produktet vanligvis er knyttet til maskinen ikke startes. Disse problemene kan innebære batteriet, batteriladeren eller datamaskinens kretskort.

Bruksanvisning

1 Trygt koble datamaskinens laderen i en vanlig stikkontakt. Koble laderen til datamaskinen og se etter eventuelle indikatorlamper viser på datamaskinen og på laderen. Hvis lysene viser, la den bærbare til å ta betalt for noen timer. Prøv den bærbare, og hvis den bærbare har en kostnad og arbeider for et par timer, er det ingen stormakt problem; batteriet ble rett og slett oppbrukt. Hvis, etter lading med lys viser, fungerer den bærbare datamaskinen i noen minutter og deretter stopper, har batteriet nådd slutten av sin levetid. Bytt ut batteriet.

2 Mangel på et lys på laderen etter å plugge laderen til et strømuttak indikerer enten en mislykket lader eller et dårlig utløp. Prøv en annen stikkontakt på et nytt sted. Hvis du fortsetter å se noen strømlampen på laderen, er laderen dårlig. Erstatt det.

3 Et lys på laderen, men ikke på den bærbare, etter å plugge laderen til et strømuttak, kan tyde på en dårlig batteri eller en mislykket kretskort. Ta ut batteriet og prøve eksperimentet på nytt. Hvis datamaskinen slås på, er problemet med batteriet. Hvis du fortsetter å se ingen lys på datamaskinen, kan kretskortet har sviktet. Den bærbare bør tas inn til service.