Hvordan fikse "Adobe Acrobat Kunne ikke laste kjerne DLL"

Ingenting er mer frustrerende enn en feilkode som ikke kommuniserer mye informasjon. Å se "Adobe ikke lastet kjerne DLL" når du prøver å åpne Adobe Reader ikke fortelle deg hvorfor programmet ikke kan laste eller hvordan å fikse det. Men du kan løse dette problemet og gjenvinne bruk av Adobe Reader.

feil~~POS=TRUNC Årsaker

Adobe har sporet "Adobe ikke lastet kjerne DLL" feil til tre årsaker. Adobe Reader må kanskje repareres, malware kan forstyrre eller programmet kan være skadet. Selvfølgelig, du vil være i stand til å bruke Adobe Reader på nytt, men det er spesielt viktig å fikse et malware problem hvis det er årsaken. Rootkit som forstyrrer Adobe Reader kan være å stjele din personlige informasjon. Forsøk disse reparasjonsløsninger i den rekkefølgen de presenteres.

Reparere Adobe Reader

Den enkleste løsning er å reparere Adobe Reader. Høyreklikk på Windows-knappen og klikk på "Control Panel". Klikk på "Programmer" og "Programmer og funksjoner." Klikk Adobe Reader i listen over programmer. Klikk på "Change" -knappen. I dialogboksen Oppsett velger du "reparasjonsinstallasjon feil i programmet" -knappen. Klikk "Next", Adobe Reader reparerer seg selv.

Fjern Malware

Malware i form av en rootkit kan ha blitt installert på datamaskinen din uten din viten. Adobe anbefaler at du bruker TDSSKiller programmet fra Kaspersky å fikse rootkit som forårsaker "Adobe ikke lastet kjerne DLL" feil. Installer TDSSKiller og åpne programmet. Klikk på "Start Scan". Når skanningen er ferdig, velger du "Cure" ved siden av noen malware som TDSSKiller funnet. Klikk "Fortsett", deretter "Reboot datamaskin" for å fullføre fjerningen av malware.

Installer Adobe Reader

Den siste utvei er å starte på nytt med en ny kopi av Adobe Reader. Høyreklikk på Windows-knappen og klikk på "Control Panel". Klikk på "Programmer" og deretter "Programmer og funksjoner." Klikk Adobe Reader i listen over programmer, og klikk på "Avinstaller" -knappen. Adobe Reader er avinstallert fra datamaskinen. Last ned den nyeste versjonen av Adobe Reader og installere den.