Hvordan finne et emne i 4chan

4chan tilbyr både gode og dårlige som kommer fra anonymitet på Internett. Området har gitt fødsel til LOL katter og andre kjente Internett memes. Det er også hjemmet til noen av de mest racy og støtende innhold på Internett har å tilby. Hvis du legger ut på nettstedet regelmessig, du sannsynligvis har en favoritt del av området, eller emne, som du ofte mest. Noen tips kan kutte ned på tiden du bruker søker etter emner ved å lagre favorittene dine på ett sted.

Bruksanvisning

1 Naviger til 4chan hjemmesiden og velg et emne fra listen over styrene på toppen av siden som korresponderer med temaet innlegget ditt. Bla gjennom innleggene for å finne din.

2 Legg hovedsiden emnet du foretrekker å legge inn til bokmerkene dine. Når du ønsker å revidere emne eller en tråd du skrev under emnet, er det bare å navigere til den fra listen over bokmerkede nettsteder.

3 Naviger til "verktøy" side, som ligger på bunnen av 4chan hjemmesiden. Fra Verktøy-siden, klikk på 4chan Firefox-utvidelse for å installere den i nettleseren din. Du må kjøre Mozilla Firefox til å bruke denne utvidelsen. Når du installerer 4chan utvidelse ved å klikke den nye 4chan menyen nå plassert i nettleseren din. Listen over 4chan emner vil vises i rullegardinmenyen. Velg et emne for å navigere til emnet hovedsiden.