Hvordan finne Personer på Yahoo! Locator

Finne folk på Yahoo! er enklest å bruke Yahoo! Personsøk locator verktøyet. Dette gjør at du kan finne folk som bruker sin første og siste navn eller telefonnummer. Yahoo! vil skuring nettet for resultater som oppfyller søkekriteriene. Yahoo! er på linje med Intelius, en uavhengig leverandør av søkeinformasjon. Intelius vil gi ytterligere informasjon for et gebyr. Deres rapporter kan inneholde opplysninger om personens plassering, gjennomsnittlig inntekt og slektninger.

Bruksanvisning

Finn oss Telefon og adresse

1 Gå til Yahoo! Personsøk (se Ressurser).

2 Skriv inn fornavn og etternavn, byen og staten på den personen du leter etter i de tilsvarende feltene under "US Telefon og adresse".

3 Trykk på "Søk" knappen. En liste med søkeresultater som samsvarer med oppføring vil bli oppført. For eksempel, hvis personen er registrert på en nettside som Classmates.com, siden vil bli oppført i resultatene. Du kan deretter registrere deg for et medlemskap på et slikt nettsted, slik at du kan ta kontakt med personen du har vært på jakt etter.

4 Slå opp flere resultater ved å velge "Søk intelius.com" ved siden av oppføringen øverst på resultatsiden. Intelius vil søke offentlige registre og returnere en kamp basert på oppføringen. Se på detaljene i kampen, for eksempel slektninger og alder, og velg "Vis detaljer".

5 Bestill en Intelius rapport. Dette trinnet er valgfritt. Du kan bestille den grunnleggende People Search Rapporter som inkluderer personens alder, fødselsdato, adresse og telefonnummer for $ 0,95. Du kan bestille en 24 timers pass for $ 14.95, som vil tillate deg å slå opp så mange navn som du ønsker innen den tid. Du kan bestille en mer detaljert bakgrunns Rapporter som vil gi deg ytterligere informasjon som dommer, søksmål, kriminell bakgrunn, eiendom, gjennomsnittlig inntekt, skilsmisse og ekteskap poster for $ 39,95. Du vil bli pålagt å betale med bankkort eller kredittkort.

Omvendt Phone #

6 Gå til Yahoo! Personsøk (se Ressurser).

7 Tast inn et telefonnummer (retningsnummer inkludert) av den personen du leter etter under "Reverse Phone #" i Yahoo! Personsøk. Trykk på "Søk" knappen.

8 Se gjennom resultatene for telefonnummeret. Det kan være noen resultater, eller et par avhengig av om telefonnummeret er oppført. Klikk på resultatet. Du vil bli omdirigert til Intelius nettstedet.

9 Klikk på "Vis detaljer" -knappen.

10 Bestill en telefon rapport for $ 0,99 (som i 2010) med et debet- eller kredittkort. Rapporten inneholder personens navn, gjennomsnittlig inntekt, adresse og slektninger.

E-post Søk

11 Gå til Yahoo! Personsøk (se Ressurser).

12 Skriv inn personens fornavn og etternavn i de tilsvarende feltene under "Email Search" i Yahoo! Personsøk. Trykk på "Søk" knappen.

1. 3 Se gjennom resultatene. Bare fem e-postadresser som er registrert på personer med det navnet vil bli oppført. Hvis noen av de fem virker som det kan tilhøre den personen du leter etter, kan du sende en e-post til adressen som er oppgitt. Hvis ikke, trykker du på "Mer" -knappen for å bla gjennom flere resultater. E-postadressene vil bli blokkert ut, men navnet og plasseringen av den enkelte som er registrert på adressen er synlig.

14 Bestill en Instant Epost Lookup Rapporter fra Intelius for $ 1,95 (som i 2010) med et debet- eller kredittkort. Rapporten vil inneholde en komplett liste over alle e-postadressene som ble registrert til personer med det navnet sammen med plasseringen de kom når de først registrert for e-postadressen. Du kan bla gjennom rapporten for en e-postadresse som kan tilhøre den personen du søker.